Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ziyaretler esnafın yüzünü güldürüyor

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu esnafları ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 22:27
Kaynak: İHA
Ziyaretler esnafın yüzünü güldürüyor

Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Gül, Milletvekili Koçer ile Başkan Fadıloğlu, esnaftan gelen tüm soruları yanıtladı. 

Her fırsatta halkın içinde olan ve sorunlarına ortak olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İlk ziyaretlerini Gaziantep Ticaret Borsasına gerçekleştiren Adalet Bakanı aynı zamanda Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve adayı Nejat Koçer ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra Ayakkabıcılar Sitesi esnafı ve Nakliyeciler Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Bakan Gül, Milletvekili Koçer ile Başkan Fadıloğlu, her esnafla ayrı ayrı ilgilendi.

 

Esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı çalışarak sorunların üstesinden geleceklerini ifade eden Bakan Abdülhamit Gül, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Her zaman ve her konuda esnafın en büyük destekçisi olduklarını dile getiren Milletvekili Nejat Koçer, çalışmalarının aralıksız sürdüğünü vurguladı. Amaçlarının gelecek nesillerin daha yaşanabilir bir dünyada hayatlarını sürdürmelerine zemin oluşturmak olduğunu dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini anlattı.

 

Esnafın sorduğu tüm soruları samimiyetle yanıtlayan Bakan Abdülhamit Gül, Milletvekili Nejat Koçer ile Başkan Rıdvan Fadıloğlu, gördükleri yoğun ilgi karşısında duydukları memnuniyeti dile getirdi. Esnaflar; Gül, Koçer ile Fadıloğlu’nu işyerlerinde ağırladıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.