Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zor bir yıl geçirdik

CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2019 yılının Türkiye için zorlu geçen bir yıl olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2019 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:30
Kaynak: İHA
Zor bir yıl geçirdik

2020 yılı mesajında İl Başkanı Demir, şu görüşleri dile getirdi: “ 2019 yılına baktığımız zaman adalet, demokrasi, hukuk, eğitim, terör, çevre ve dış politika alanlarında ülke olarak pek çok zorluklar yaşadık. 2019 yılı özellikle işsizlik ve fiyatlarda yaşanan artışlar nedeniyle ekonomik açıdan herkes için zor bir yıl olmuş, iktidar halkın sırtına yükledikleri zamlarla ekonomiyi ayakta tutulmaya çalışılmıştır.

İşsizlik ve yoksulluk artmış, çevre katliamları, çocuk istismarları ve kadın cinayetleri her daim gündemi oluşturmuş. İşsizlik ve yoksulluk en temel sorun haline gelmiştir.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen 2020 yılına girerken yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı, milli değerlerimizin peşkeş çekilmeyip aksine sahip çıkıldığı, adaletsizliğin yerini hukukun, işsizliğin yerini refahın, şiddetin yerini kadına saygının, çatışmanın yerini barışın aldığı, herkesin eşit özgür ve hayallerinin peşinden koşma hakkına sahip olduğu bir yıl yaşamasını umut ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor; sağlık, huzur ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.