Sevgili okurlar yaşadığımız bu şehrin gerçeklerini ve durumunu anlatmak istiyorum.
Her ortamda,her fırsatta dile getirdikleri MARKA KENT diye gururla söyledikleri GAZİANTEP'İMİZİN son 12 yılda yaşanan olumsuzlukları ve artış gösteren olayları sıralamak istiyorum.
1- Kaçakcılıkta birinciyiz.
2- Cinayet ve şiddete birinciyiz.
3- Uyuşturucu tüketiminde birinciyiz
4- Kadına şiddet ve ölümlerinde ikinciyiz
5- İş kazalarında işçi ölümlerinde ikinciyiz
6-Cezaevinde yatan vatandaş sayısında da birinciyiz.
7-Kaçak mal tüketiminde birinciyiz.
8-Eğitim de sonuncuyuz.
9-Sigortasız,sendikasız. İşçi çalıştırmada birinciyiz
10-Ahlakta derecemizin sırasını yazmıyorum
Yukarda saydığım derecelerimizden sonra adı büyükşehir içi tam bir cehennem olan sevgiyi saygıyı kayıp eden. Bu şehrin kendine HAS değerlerini yitirtenler, sonrada
Gururlananlar, övünenler bilgilerine sunulur. Ben memleketimi çok sizlerden daha çok seviyorum. Para kazanmak adına ne kadar değerimiz varsa kayıp ettirdiniz.
Bu hale getirenlerde utanacakları yerine övünmesiler diyorum. Daha yazılacakları yazmıyorum. Bu şehrin değerlerinin fay hattını kırdınız. Bu kadar olumsuzlara rağmen MARKA KENT olunuyorsa bu şehrin siyasilerine, yöneticilerine sesleniyorum. Bu şehrin fay hattını kırın sonrada marka kent ilan edin.
ALLAHIM SEN AKLIMA MUKKAYET OL. |