Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadında Cumartesi günü oynanan karşılaşmada Gaziantepspor yine mağlup. Skora bakarsak ilk 25 dakikada yenen 3 gol ve 3-0’lık skor ile Gaziantep’e dönülüyor.
Her hafta Gaziantepspor’un defansında problem olduğunu belirtiyoruz. Ama elden bir şey gelmiyor. Nedeni zamanında yapılamayan transferlerdir. Ayrıca, maç sabahı polis tarafından otele yapılan baskında oyuncumuz Muhammet Demir’in asker kaçağı diye tutuklamaya kalkılması sonunda tutulan tutanak ile bırakılması bu maç sabahı yapılan bu moral bozukluğu ve alınan sonuç.
Gaziantepspor bu hafta sonu Elazığspor ile kümeye düşecek takımlar arasında oynanacak maçı var! Bu maçı alan taraf sadece ligde moral bulacak. Nedeni Gaziantepspor’un ikinci yarı fikstürünü gördüğümüzde bu takımın teknik direktörü ile nede yönetimle bir şey yapılamayacağı anlaşıldığından bir ihtimal daha varı bile söyleyemiyoruz. Yine de Gaziantepspor’umuz Elazığspor yensin temennisin de bulunuyoruz. Maç skoru isteğimiz sonuçla bitmez ise Bülent hocanın ayrılmasından sonra sıra Başkan ve yönetime gelecek.
Biz yine de Elazığ’ı yenelim. Yukarıda söylediklerimizde inşallah olmaz. Bu maçta alacağımız üç puanda iyi günlerin göstergesi olur diye düşünüyorum. |