Gaziantepspor iç sahasındaki mağlubiyet serisi Galatasaray maçı hariç devam ediyor.
Bu hafta Sivas ile oynanan maçtan da hiç bir varlık gösteremeyen ve maçı yenik kapatan Gaziantepspor’da gidişat maalesef iyi değil. Bu gidiş ile iç sahada puan veya puanlar alamazlarsa hiçte iyi günler beklemiyor.
Gaziantepspor’un ilk devredeki almış olduğu puanlar hem teknik heyeti hemde yönetimi büyük yanılgı içerisinde bıraktı. Muhammet’in Trabzon’a verilmesi, sakat oyuncuların çokluğu ve takım oyununu bir türlü sahaya yansıtamayan sporcu arkadaşlar, takıma müdahale edemeyen yönetim Gaziantepspor’u maalesef 2. Devre istenmeyen yerlere getirdi.
Bundan sonra başta İbrahim Kızıl başkan, teknik direktör Mutlu Topçu ve futbolcu arkadaşlar daha iyi diyalog içerisinde olup Celal Doğan tesislerinde daha fazla mesai verip takımı biran önce düzlüğü çıkarmaları lazım. Aksi takdirde bize bir şey olmaz diyen ve 2. Devre ummadığı sonuçlar alan veda kimsenin küme düşmez denilen Sarıyerspor düşmüş ve son hali meydandadır.
|