KARDEMİR D.Ç. Karabükspor karşısında ilk 11’de 2 farklı oyuncuya şans veren Tolunay Kafkas bütün iyi niyetine rağmen bir türlü oyun düzenini oturtamadı.
Gaziantepspor’un orta sahasında yaratıcı, çabuk oynayan bir şef olmayınca, Kafkas maalesef istediğini sahaya yansıtamadı.
İki pas yapamayan bir takımdan gol beklemek sonuçta hayal olur. Bu takımla işimizin zor olduğu gerçeğini bizde, yöneticilerde göz ardı etmemeli.
İyi niyetli bir kaç oyuncuyla sonuca gitmek çok zor.
Sadece iyi olan Popov, İvan, Olcan, Karcemarskas ve Beto, gerisi fiyasko.
Sahada Süper Lig takımını mı izledik? yoksa bir mahalle takımını? anlamak çok güçtü.
Kafkas, ikinci yarıda Cesar'ın yerine Orhan, Serdar'ın yerine Jorginho ile oyuna başladı. Bu yarıda biraz daha toparlanan bir ekip izledik ama sonuç yine galibiyeti getirmedi.
Olcan'la Beto'yla girdiğimiz posizyonlardan yararlanamadık. Sonuç olarak oynayanında, oynamayanında, izleyenlerinde, bu takımı kuranlarında zevk almadığı kepaze bir takımı izledim.
Sonumuz hayır ola... |