Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKHİSARSPOR BİZİ KÜMEYE ATTI GİBİ!

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2016 10:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:31

Gaziantepspor'un rakibi Akhisar Belediyespor olup maçın hakemi Özgür Yankaya.

Başlama vuruşunu yapan takım Akhisar Belediyespor maç orta alanda oynan bir oyun şeklinde seyir ederken zamanlama hatasından dolayı yapılan penaltıyı Akhisar'dan 32. dakikada Özer Hurmacı kullandı, kaleci Gökhan sağına gelen topu kurtardı ve skoru korudu.

  1. dakikada Caner’in yapmış olduğu faulü 30 metreye yakın mesafeden Musa Nizam’ın sert vuruşu filelerle buluştu skor 1-0 oldu ve ilk yarı bu skorla bitti.

2 devreye hızlı başladık ancak ilerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü Akhisar ele aldı ve her pozisyonları tehlike yaratmaya başladı. 69. dakikada Ricardo topa 2 metre mesafeden kaleye düzgün vurmadı kalecimiz Gökhan topu tutu. Maçın kırılma dakikası ise 77. dakika olup Akhisar savunmasını ikiye bir yakaladık ama Ghilas topu Putsila'ya düzgün bir şekilde vermediğinde ikinci golden olduk ve akabinde 79. dakikada penaltıyı kaçıran Özer Hurmacı karambolden yararlanarak 18 içerisinden vurduğu top filelerle buluştu ve skoru 1-1 getirdi.

Bu dakikalardan sonra gol bulma çabası içinde olan takımımız Akhisar sporun 87. dakikadaki uzun topunda kaleci Gökhan ile Musa Nizam'ın inanılmaz hatalarını ikisinin arasına giren Akhisar'lı oyuncu Muğdat Çelik topu filelerimize göndererek takımını 1-2 skora taşıdı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Gaziantepspor tribünleri Akhisar'lı futbolcuları alkışladılar. Maç oynanırken ve maç bitimi taraftarların başkanı ve yönetimi istifaya davet etmeleri normal ama Başkan Kızıl aleyhine yapılan küfürlü tezahürat hoş değildi. Bu durumda teknik direktör İsmail Kartal hocanın Fenerbahçe maçındaki yanlış davranışları ve de maçlarda saha içerisindeki heyecansız hareketleri sebeplerin başında geliyor keşke İbrahim Kızıl, Fenerbahçe maçından sonra İsmail Kartal hocayı teknik direktörlükten alıp yerine başka hoca getirse daha isabetli olurdu sanırım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.