Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ANLAMADIKLARIM

Yazının Giriş Tarihi: 29.09.2019 12:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:35

Bu kadar ağır sorunlar altında yaşarken ve üzerimizde sürekli kara bulutlar dolaşırken yaşanan onlarca acıdan daha kötüsü nedir biliyor musunuz?

Acının toplumu birleştireceğine daha da bölmesidir!

Hiç bir ayrım yapmadan ülke bütünlüğüne, birlik beraberliğe en önemlisi de vatan ve bayrak aşkına sarılmak gerekirken mensubu bulunduğumuz bir siyasi partiye ya da düşünceye sarılarak yolumuzu seçiyoruz. En büyük yanlışımız bu bence.

Birbirimizi daha fazla suçlayarak kime ve neye hizmet ediyoruz. Sürekli kaos yaratılmak istenen bir ülke de birlik beraberlik olmasa bu sadece ABD, PKK, FETÖ ve buradan beslenenlere yarar.

MUHALEFET PARTİLERİ

Benim anlamadığım ilçelerde ve hatta il de neden muhalefet partilerinin az veya çok hiç sesi çıkmaz. İnsanlar bekliyor ki, hem yerel yönetimlere, hem de topluma yol gösterecek muhalefet partileri olsun. Ama yok. Sadece seçim zamanı ortaya çıkmakla parti olunmaz. Ne sosyal medyada ne de yerel basında muhalefet partilerinden ses seda yok. Suskun ve pusmuş vaziyetteler, zaman zaman duyduğumuz kadarı ile iç kavgalarıyla meşguller. Memleket ile ilgili bir öneri yok, vatandaş ziyaretleri yok, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret yok, hatta kendi üyelerine bile selam sabah yok. Velhasılı hiç bir icraat yok. Muhalefet olmayı hak etmek mi, kalmak mı böyle birşey olsa gerek herhalde

AH ŞU TELEFONLAR

Yapılan son araştırmalara göre cep telefonuna bakmadan duramıyoruz. Yapılan araştırmalar Türkiye'de ki kullanıcıların gün içerisinde akıllı telefonlarına bakma sayısında ortalama 78 kez ile 48 olan Avrupa ortalamasını 1,5 katını aştığı belirlendi. Böyle olmasına rağmen arandığı halde bakmayanlara ne demeli. Onlar ya müsait değillerdir, işleri olabilir, yatıyor olabilir,def-i hacet esnasında yakalanmış olabilirler. Ama sonunda sebep ne olursa olsun insanlara cevap vermek, müsait olduğunda ise tekrar dönmek gerekir. Vermiyorsa artık ne denir bilemiyorum.

OĞUZELİ

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve ekibini tebrik ediyorum. Oğuzeli gibi küçük bir ilçede her yıl festival düzenliyor ve Oğuzeli'nin tanıtımına katkıda bulunuyor. Bu bile birçok şeye yeter. Bu yıl 11'incisi düzenlendi. "Kültür Sanat Nar ve Kurutmalık Festivalinde amacın, İlçenin kültürünü tanıtmak ve ürünlerin katma değerini arttırmak. Bu bile Oğuzeli için çok önemli. Oğuzeli'nde nar, kurutmalık patlıcan, biber, kabak ve tüylü acur gibi ürünlerin tanıtımı yapılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.