Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AYAK SESLERİ

Yazının Giriş Tarihi: 14.12.2020 13:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:42

Ligin 12’nci haftası geride bırakılmış, bay hakkınızı da kullanmışsınız, ligin ilk maçındaki mağlubiyetiniz dışında tam 10 haftadır namağlup yolunuza devam ediyorsunuz. 18 puanla ilk 6 takım içerisindesiniz. Aman nazar değmesin diyelim. Bu resmen Gaziantep FK'nin ayak sesleridir.

Her ne kadar rakip Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nden yorgun dönse de, geçen sezonun şampiyonu etiketini taşıyan bir takım. İsim yapmış oyunculara sahip. Mütevazi kadronuzla üstelik de kendi evinde bu takımı yeniyorsanız ayak sesleriniz yankı uyandırmaya başlamıştır.

Mütevazi Anadolu takımlarında atanınız ve tutanınız sağlamsa gerisi teferruat oluyor. Gaziantep FK'da kaleci Günay her maç neredeyse maçın adamı. Az buçuk sorunlu olsa da bu şehrin daha önceki sezonlarda da havasını soluyan Muhammed gibi yerli atan oyuncunuz da varsa varsın artık cezalarına alıştığımız takımın hocası tribünde otursun. Hatta Sumudica'nın orada olması daha hayırlı. Saha kenarında en azından stres ve gerilim olmuyor.

Gelelim maça; Şampiyonlar Ligi'ne veda eden rakibine oranla, geçen haftayı bay geçiren Gaziantep FK diri ve kazanmayı arzulayan bir görüntüde idi. İlk devre skoru Muhammed'in asisti ile Mirallas 1-0 olarak tescilledi. İkinci yarı Başakşehir skoru 1-1'e getirse de maçın adamı Muhammed son sözü söyledi. Maçta başka gol olmayınca da skor 2-1 Gaziantep FK lehine sona erdi. Kaleci Günay, Olkowski, Mirallas, Güray maçta öne çıkan oyuncular oldu. Bir gol bir asistle de Muhammed maçın adamı unvanını haketti. Artık ufku genişletme zamanı. Lig bu sezon daha uzun. İstikrarlı bir gidiş sezon sonunu mutlu gördürür. Aman nazar değmesin...Tebrikler....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.