Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BASKIYI KALDIRAMAMAK

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2020 11:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:18

Bir tarafta geçen hafta lidere 5 gol atmış Gaziantep FK, diğer tarafta teknik adam değişikliğinden sonra üst üste galibiyet alarak çıkış yakalamak isteyen Beşiktaş.

Aslında her iki takım içinde seyir zevki ve çekişmenin olması beklenen bir maçtı. Ancak Sergen’li Beşiktaş yoğunluk taraftar desteğini alınca baskıyı kaldıramayan takım Gaziantep FK oldu. İlk devresi 0-0 biten maçta ikinci yarı tartışılacak bir penaltı ile gelen gol, Gaziantep FK takımını demorilize edince 90 dakika sonunda sahadan 3-0 galip ayrılan taraf Beşiktaş oldu. Kısacası Sergen ve Vodafone arena rüzgarı fena çarptı.

Maç sonrası Sumudica "iyi oynayanın kazanması gerekir "dedi ama hala kola değen topa verilen "VAR” penaltısına fena takılmıştı. Stoper eksikliği bu maçta da etkisini gösterdi. Defans bloku çok iyi çıkıp Beşiktaş’ın 3 golünü ofsaytta bıraksa da, penaltıdan sonra yenilen 2 gol savunmanın ortasındaki hatalardan kaynaklandı. 2-0 dan sonra Kenan’a Beşiktaş ceza alanında yapılan faulde bariz penaltıyı "hakem ve "VAR"ın görememesi de ilginçti. Maça çok iyi motive olan Beşiktaş karşısında cılız kontra ataklarla denge kurmaya çalışan Gaziantep FK, maç boyunca 2 başarılı şut ve yüzde 33’lük topla oynama yüzdesi ile özellikle maçın ikinci yarısında Beşiktaş’ın yoğun baskısı altında kalan taraftı. Kalesinde 3 gol görmesine rağmen farkın daha da açılmasını kaleci Günay ilk yarıdaki kurtarışları ile önledi. Geçen haftanın fırtınası Maxim ile Kayode ve Muhammet trübünlerden etkilenmiş olmalılar ki Beşiktaş karşısında beklentilerden uzak kaldılar. Sonuç olarak Vodafone Statında Beşiktaş fırtınası Gaziantep FK karşında etkili esti.. Önümüzdeki maça topyekün, taraftarla birlikte bakmak gerekir. Geçmiş olsun..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.