Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BÜTÜN İHTİYAÇLAR UZLAŞTIKÇA KARŞILANIR

Yazının Giriş Tarihi: 22.05.2017 10:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:47

Toplum olarak zaman zaman birbirimizi anlamakta zorlanıyor ve acı çekiyoruz. Oysa yaptığımız ya da yapacağımız birçok şeyin sonu yok ama yaşam sonlu ve sınırlı. Uydurduğumuz bu hayat oyununda herkes bir şekilde payına düşeni alıyor ve herkes kendi içinde kendine ait zor bir hayat mücadelesi veriyor.

Eğer biri onu aramadığımız için size kızıyorsa belki ilginizi kaybetme ya da buna sebep olacak bir hata yapma korkusundandır.

Biri siz aradığınız halde ortadan kayboluyorsa belki varlık göstermekten utandığındandır. Biri yapmadıklarımız için sitem ediyorsa belki insanlardan istediklerini alacak doğru yöntemleri bir türlü bulamadığına üzüldüğündendir. Biri sizi sürekli mutlu etmeye çalışıyorsa belki onun taktir edilme ihtiyacındandır. Belki de yine onunla ilgili başka birşeyden. Sizinle ilgisi yok!

"Benimle ilgisi yok'' öyle tatlı bir noktadır ki ayrıştırır, karşınızdakini merak etmeniz için alan yaratır, aranızda temas başlatır, yapamayacaklarınız için kendini çekiştirmekten vazgeçmeniz ve verebileceklerinizi ilişkiye sunabilmeniz için fırsat verir.

Tüm uzlaşmalar ayrışınca başlar. Bütün ihtiyaçlar uzlaştıkça karşılanır.

O halde; birbirimizi anlayarak, uzlaşacağımız yollarda buluşalım...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.