Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇIRPINIŞ

Yazının Giriş Tarihi: 19.03.2017 13:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:36

Ligin dibine demir atan Gaziantepspor için tamam yada devam maçı idi. Ne de olsa çıkmayan candan umut kesilmezdi. Her ne kadar umutların çoğunu Gaziantep Arena'nın çimlerine Kasımpaşa'ya yenilerek gömse de, demek ki takım umudunu kaybetmemiş. Üstelik de rakip, ikinci devrenin önüne gelenini deviren Kayserispor olmasına rağmen. Gerçi şu da var. Kayserispor, Gaziantepspor'un en sıkıntılı dönemlerinde kendisine adeta hayat veren takım olmuştur. İstatistiklerde son 6 kaçtır Kayserispor 'a yenilmemiştir. Gel de şimdi kendi sahanda yenildiğin ,Ç.Rize, Akhisar, Konya ve Kasımpaşa maçlarına üzülme. Çünkü bu saatten sonra senin kazanman yetmiyor. Düşme hattına çekebileceğin Akhisar, Alanya, Gençlerbirliği, Kayserispor takımlarının puan kaybetmesini, Adana ve Rize'nin de kazanmamalarını beklemek durumundasın.

Gelelim maça; ilginç bir maç. tam 7 gol. Ghilas'ın attığı 3 golle yıldızlaştığı, sezon başından beri paslanan İlhan'ın asistle beraber golle süslediği, kaleci Victor'un yediği 3 gole rağmen, galibiyeti kurtaran oyuncu olduğu bir maçtı.

İlginçtir, Kayserispor daha kümede kalmayı garantilememesine rağmen, kendi sahasında oynadığı böylesine önemli maça sadece 6 bin seyirci gelmiş. Yok aslında birbirimizden farkımız. Ama son çırpınış bakalım Gaziantepspor 'a ilaç olacak mı. Bülent hoca, kazanmayı düşünerek, Haftalardır yedek kulübesinde oturan İlhan'ı da ilk 11 de sahaya sürmüş. Ghilas, İlhan, Ben Hatira ile gol atarak Kayserispor 'un direncini kırmayı planlamış. Sol beke Pedrosa‘yı, orta alana da Thiam, Sefa ve Marcinho'yu yerleştirmiş. Oyun düzeni ve planı, Sergen hocayı şaşırtmış olmalı ki, hamleleri pek işe yaramadı. Maçın adamı 3 gol atan Ghilas'la beraber, 3 gol yiyen kaleci Victor du. İlhan, Ben Hatira, Barış, Reis 'de vasatın üstüne çıkan oyunculardı. Bu galibiyet moral ve motivasyonun yanısıra, maddi olarak da kazanç sağladı. Herşeye rağmen çırpınmaya devam. Ne de olsa çıkmayan candan umut kesilmez.. Tebrikler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.