Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GALİBİYET

Yazının Giriş Tarihi: 23.12.2021 10:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:11

Oyun düzeniydi, iyi futboldu, hakemdi, hava kosullarıydı falandı filandı hiç bir mazeret başarının yerini tutmaz. Öyle yada böyle. Sonuçta galip geliyorsanız, hepsi mazide kalır. Eskilerin deyimi ile haticeye değil neticeye bakmak lazım. Birer, üçer puanları toplayıp alt sıralardan ne kadar uzaklaşırsanız o kadar, bir sonraki maça moral motivasyonlu gidersiniz.

Hafta sonu zorlu Kayseri deplasmanından puan çıkartan Gaziantep FK, hafta ortası maçında da zorlu rakibi Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek 18’nci haftayı 25 puanla, rahat nefes alarak kapadı. Kayseri deplasmanında kadroda olmayan Muhammed ve Maxim bu kez sahada. Maçın ilk devresinde henüz 5’nci dakikada, Muhammed direkten dönen topu dışında kayda değer pozisyon yok. Golsüz biten ilk yarının ardından Maxim’in kullandığı korner atışında,Furkan'la 56’nci dakikada Gaziantep FK öne geçmesine rağmen Alanyaspor 62’nci dakikada Novais'in muhteşem füzesiyle beraberliği sağladı. 78’nci dakikada Cenk Enver in kullandığı kornerde top Alanyaspor'lu oyuncuya çarparak ağlarla buluşunca Gaziantep FK durumu 2-1 getirdi. ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maç da 2-1 Gaziantep FK’nın galibiyeti ile sona erdi.

Maxim, Muhammed, Cenk, Furkan pozisyon hatasından gol yemesine rağmen Günay maçın öne çıkan isimleri idi... Zorlu Ç.Rizespor  deplasmanı öncesi alınan bu galibiyet, moral ve motivasyon olarak takıma olumlu yansıyacaktır...Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.