Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAZİANTEPSPOR’UN SONU HAYRA ALAMET DEĞİL

Yazının Giriş Tarihi: 21.11.2016 10:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:50

Gaziantepspor Cumartesi günü Kamil Ocak stadında UEFA'da Türkiye'yi temsil eden Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Konya karşısında iyi başladık ama devamını getiremedik. Konyaspor korner atışından kazındığı golle öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Larsson ile pozisyon bulan Gaziantepspor fırsatı değerlendiremedi. Konyaspor daha üstün oynadı ve sahadan 3-0 gibi bir sonuçla ayrıldı.

Şimdi önümüzde 4 haftalık bir maç periyotu olup önce deplasmanda Karabük, sonra içeride Akhisar, Galatasaray deplasmanı ve içeride Rize maçı olup bu maçlardan alacağımız puan veya puanlar takımımızın üst sıralara mı yoksa küme düşme potası içerisinde mi olacağının bir emaresi olacaktır. Birde sayın Başkan Kızıl biran önce kurmayları ile görüşüp takımda aksayan bölgeler için transfer çalışmalarını başlatıp biran önce devre arası kampına yetiştirmeliler.

Bilindiği gibi ilk yarı 16 maç oynanacak. 2. devre 18 maç oynanacaktır ve Gaziantepspor 2. Devreye Antalyaspor ve Gençlerbirligispor ile Gaziantep'te oynayacak olması ve takımın alacağı 2 galibiyet hem 6 puan hem de moral olur bizden şimdiden hatırlatması.

Birde İsmail hocamız maçı eli cebinde değil de Yılmaz Vural hocamız gibi oynanan maçı yaşaması ve gerekli müdahaleleri takıma yansıtması gerek yoksa herkes gibi maçı tribünden izler gibi izlemesi taraftarı isyan ettirir. Görüp bakacağız mevlam neylerse güzel eyleri yaşarız inşallah.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.