Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GERİ DÖNÜŞ

Yazının Giriş Tarihi: 28.11.2021 18:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:58

Geçen haftaki farklı Trabzonspor mağlubiyetinden sonra Konyaspor maçı hem alt sıralardan kurtulma hem de teknik heyetin geleceğini belirleme adına önemli bir maç idi.

Her ne kadar topla oynama yüzdesi Konyaspor lehine olsa da 90 dakika sonunda kazanan 3-2 'lik skorla Gaziantep FK oldu. Zor ama kazançlı bir geri dönüş takımı ve camiayı kısmen rahatlattı. Ancak bu demek değil ki hava güllük gülistanlık. Şehrin ve spor otoritelerinin bir defa Erol hoca ve ekibine güveni yok. Dolayısıyla destek de yok. Şehir adeta sudan ucuz bilet fiyatlarına rağmen maça ve takıma ilgi göstermiyor. Yönetimin şapkayı önüne alıp, niye böyle, onca çabaya rağmen, bir türlü geçmişin Gaziantepspor'unun havası, ambiyansı, atmosferi yaratılamıyor, onu masaya yatırması gerekir.

Maça gelince; Erol hoca yerli oyuncu mecburiyetinden olsa gerek onca eleştiriye rağmen, Ertuğrul, Doğan ve Recep de ısrar ederek sahaya sürmüş. Aynı verimsizlikte ki Kitsou da 11’de yerini almış. Maçın hemen başında, erken gelen Konyaspor'un penaltı golüne demorilize olmayıp Caulker ile cevap verilince ilk yarıda denge kurulup devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarı Muammed ile öne geçen Gaziantep FK, Konyaspor'un beraberliği sağlayan golünden sonra oyundan kopmayıp beraberliğe razı olmayan bir oyun karakteri sergiledi. Erol hocanın riskli oyuncu değişikliği ne oluyor dedirtirse de,  sonradan maça dahil olan Joa, 86’ci dakikada galibiyeti getiren golü attı. Maçta 3-2 Gaziantep FK lehine bitti.

Maçin adamı 2 golün asistini yapan Mendy. Takımının 2.ci golünü atan  Muhammed ve Maxim göze batan oyuncular. Bu maçta ilk kez  iyi oynayan Doğan da iyiler arasında. Kadro tercihi Erol hocanın. Nitekim yaptığı değişiklik galibiyet golünü getirdi. Ama Ertuğrul, Recep, Doğan, Kitsou, Sagal bu takımın banko oyuncusu olamazlar. Kulübe de çok daha verimli olacak oyuncuları tutmak bindiğin dalı kesmek gibi birşey. H.İbrahim, Mirza, Furkan, Kenan gibi oyunculara yer vermek gerekir. Tosca kulübede oturtulacak oyuncu değil. Herşeye rağmen Konyaspor'u mağlup etmek büyük başarı. Bu hafta kurtuldu. Darısı önümüzdeki maçlara. Tebrikler tüm takıma....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.