Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GİDİŞAT İYİ DEĞİL

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2016 13:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:29

Gaziantepspor deplasmanda Karabükspor ile oynadığı maçta 2-0 mağlup olarak şehrimize döndü.

  1. haftada 11 puanla alt sıralarda yer alıyoruz. Bu mağlubiyet hiçte iyi olmadı, alt sıralardaki bazı takımların puan alması Gaziantepspor'u daha çok sıkıntı ve strese sokacağı kesindir. Önümüzdeki hafta içeride Akhisar Belediye spor ile oynayacağımız maç her iki takım içinde zor gibi görünüyor ise de Akhisarspor, Kasımpaşa galibiyeti ile moralli gelecektir. Tolunay hoca Gaziantepsporu iyi bilen bir teknik direktör olarak karşımıza çıkacaktır, oun için başta başkan ve yönetimin bu hafta tesislerde daha fazla zaman ayırıp bu önemli maçta futbolcu arkadaşları maça daha iyi motivasyon sağlamalıdır.

Tabi bu arada takımın başta defans ve orta sahasına kaliteli oyuncuları takviye yaparaktan devre arası kampına yetiştirmeliler ki ligin 2 .devre hazırlıklarını takım ile yapmalıdır.

  1. devrede ilk maç Antalyaspora ve yine içeride Gençlerbirligi spor maçına hazır olarak takımdaki yerlerini alarak başlamaları takım için iyi olur yoksa nemi olur geçti Bor'un pazarı sür eşeğini 1 lig olur.

Tabii bu sıkıntılı haftalarda da taraftara çok iş düşüyor. Takımını 90 dakika desteklemeleri lazım olup ligin devre arasına kadar sabırlı hareket etmelerinde de fayda var derim. Tabi bu sırada el altından her ihtimale karşı teknik direktör arayışı içinde olup çalışmalarda yapmalarında fayda görüyorum hoca kim olur dersenizde takım için Şifo Mehmet veya ligi ve Gaziantep 'i iyi bilen İbrahim Üzülmez olabilir derim !

Şimdi Birlik Olma Zamanı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.