Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GİDİŞAT

Yazının Giriş Tarihi: 04.10.2020 15:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:01

Gaziantep FK ligin ilk haftasındaki Galatasaray mağlubiyetinden sonra oynadığı ikisi iç saha birisi de deplasman olmak üzere 3 maçtan gollü beraberlikle ayrılarak adeta beraberliğe abone oldu.

İşin ilginç yanı önde yada geride olduğu maçlarda beraberlik golleri hep son dakikalarda geldi.

Cuma akşamı içerde oynanan Trabzonspor maçında da 1-0 yenik götürülen maçta son dakika da gelen penaltı ile atılan gol maçın skorunu 1-1 olarak belirledi. 4 maç 3 puan... Aslına bakarsanız 40 maçlık periyotta henüz ligin başı. Ancak genel görüntü olarak gidişat iyi değil. Takım ve oyunculardan ziyade teknik direktör Sumudica her hafta gündemde.. Hafta içi menejerlerin komisyon teklifi açıklamaları, Trabzonspor maçının son dakikalarında kırmızı kart görmesi ve maç sonu beraberliğe antebin hamamları eşliğinde tribünde oynaması magazinsel olarak, ulusal ve yerel medyanın gündeminde. İstediği transferlerin yapılmaması bir yana aynı oyuncunun başka takıma kaptırılması da tam bir muamma. Tabii saha dışı disiplin yönetimin işi. Teknik direktörünü, oyuncunu, zaptrap altında tutamazsan, isim olarak takımın önüne geçerler.

Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin.. Puan puandır.. Trabzonspor geçen yıl ki gücünde değil. Ama kaliteli oyuncuları var.. Hala da transfer yapıyorlar... Gaziantep FK'de sezon başından beri 4 maçtır forvet, stoper eksikliği ayan beyan ortada. Sumidica’yı da anlamak pek mümkün değil. Forvette Muhammet’le başlıyorsun, 10’ncu dakikada Andre ile değiştiriyorsun... Maxim penaltıcı, kaleci Günay da kaleci olarak puanları kurtaran oyuncular.. Bakalım. nereye kadar son dakika golleri hem atılacak, hem de yenilecek...Yönetimin hocayı tartışmaya açması yanlış. Hoca davranış yönü ile disiplin altına alınır ve istediği mevkilere de oyuncu takviyesi yapılırsa köprünün altından çok sular akar... Her şeye rağmen gidişat beraberlikte olsa en azından yenilmiyorsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.