Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HA GAYRET

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2018 09:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:26

Gelde yanma.. Ligin başındaki kaybedilen maçlara ve puanlara. Özellikle de Gaziantepspor maçına.. Artık tabii bunlar geride kaldı. Erkan hoca ile kendine gelen Gazişehir, ikinci devrenin başlamasıyla adeta şaha kalktı. İlk 6 hayal falan denilirken peşpeşe alınan seri galibiyetlerle 22.ci hafta sonunda ilk 4 de yer buldu. Sıralamadaki ilk 2 sıradaki takımlarla da sadece 6 puan fark kaldı.. Ha gayret.. Sezon sonunu ilk 6 da değilde ilk 2 de görmek neden mümkün olmasın.

Gelelim 6 puanlık İstanbulspor maçına; güzel bir hava, maça ilgi öncekilere göre bir hayli fazla.. Bu sezon ilk kez 3500-4000 kişi statta. Takımın en pahalı oyuncusu Webo ve Süper ligden gelen Serdar kulübede. Maça hızlı başlayan taraf İstanbulspor.. Genç ve koşan oyuncularıyla gol atamasa da, Gazişehir den daha iyi görünüyor.. İlk yarı Stoper Sinan'ın golü ile 1-0 lık skorla Gazişehir lehine. İkinci yarı yine sahaya hakim olan İstanbulspor.. Ama gol yok. Rakibin Baskısı gol getirmeyince Erkan hoca Webo ve Serdar'ı oyuna alarak son 20 dakika 4 forvetle sahada.. Erkan hocanın aldığı risk bir anlamda kurtarıcı oldu. Rakibin kontra bir atağının tersine dönmesi ile sahanın en iyisi Özgürcan al da at dercesine yaptığı ortaya Serdar Deliktaşın 90.cı dakikada ki gol vuruşu skoru 2-0 olarak tescilledi..

Özgürcan başta olmak üzere, ilk golü atan Sinan, kaleci Adam ve ilk golün asistini yapan Gökhan Gazişehir de göze batan isimler.. İstanbulspor genç ve dinamik bir ekip.. Göze hoş gelen bir oynuyorlar. Sıralamadaki yerleri tesadüf değil. Ancak gol atamayınca netice farklı oluyor. Bazen iyi oynayıp mağlup olursunuz. Sonuç da kaybeden olursanız, kazanan da rakibiniz olur.. Gazişehir sonuca gitmek için varını yoğunu ortaya koyan bir ekip. Ancak önde iken top kayıplarında oyuncunun yerden kalkamaması hiç yakışmıyor.. Sonuçta gelinen son nokta. Sıralamada ilk 4 ve galibiyet serisine devam.. Tebrikler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.