Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HADİ HAYIRLISI

Yazının Giriş Tarihi: 14.08.2017 16:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 06:21

2017-18 futbol sezonu cuma günü fiilen başladı. Ülkemiz takımlarına ve şehrimizi temsil eden her kategorideki temsilcilerimize hayırlı olsun.. Umarım sezon sonunda hedeflerine ulaşırlar..

Gelelim takımlarımıza.. Sezona büyük değişikliklerle giren Bş.Bldspor, önce yönetimini sonra da ismini ve renklerini değiştirerek Gazişehir Gaziantep F.K. adı altında şehrin tanınmış işadamlarının yer aldığı Adil Konukoğlu başkanlığında sezona Samsun deplasmanı ile başladı..

Hüseyin Kalpar hoca yönetiminde Hazırlık dönemini iyi değerlendiren ve hatırı sayılır oyuncular alan Gazişehir, Samsun deplasmanından puan çıkarmayı da başardı.. Ancak 0-0 golsüz biten karşılaşmada Gazişehir FK 'nün mental olarak hazır olmadığı görüldü.

Acilen santrafor ve orta saha oyuncusu ihtiyacı var. Oyuncuları ve oyun anlayışını değerlendirmek ilk maç olması itibarıyla doğru olmaz.. Ama yönetimi, taraftarı ve oyuncuları ile bu sezonun iddialı ekibi olduğu kesin. H.Kalpar ilk lig maçında eksikliklerini görüp mutlaka transfer isteyecektir. Hayırlısı olsun..

Gaziantepspor kendi evinde Ümraniye'yi ağırladı. Sahadan da 3-0 mağlup ayrıldı. Ancak bu takımın içinde bulunduğu koşullardan dolayı hazırlık dönemi geçirmeden, doğru dürüst kahvaltı ve yemek bile yiyemeden, birkaç antrenmanla sahaya çıkması skorun çok ötesinde taktire şayan bir eylem olarak görülmelidir. Yıllardır kulübü yönetip içini boşaltan trilyonlarca borç takıp birkaç gün önce de istifa ederek giden KIZIL ve yönetimdeki aile fertleri bu vebali ömürleri boyunca taşıyacaklardır.. Kongresiz Başkan olsada Mutlu Özpineci Bünyamin hoca ve vefakar kaptan Şenol gemiyi terk edenlerden olmadıkları gibi yürütmeye de çalışmaktadırlar.

Kadroda çok genç oyuncular var. Aslına bakarsanız birkaç kuruş ödeme ile deneyimli M.İldiz, A.Kadir Kayalı ve yabancı oyuncuları transfer yasağına rağmen geri takıma kazandırmak mümkün. Yoksa geçtiğimiz sezon Mersin'in durumuna düşmek işten bile değil. Yol yakınken tedbir almak gerekir. Mevcut durumla bu iş gitmezzzz. Başkan Muzlu Özpineci'nin herşeyi bir kenara bırakıp kendi iradesi ile yol haritası çizmesi gerekiyor.. Yoksa laf olsun torba dolsun her hafta üçer beşer gollük mağlubiyetler kaçınılmaz...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.