Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAKEM ve VAR

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2021 14:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:29

Aslında ikisi de birbirini teyid etmek, hataları minimuma indirmek, pozisyonları kaçırmayarak hakkaniyetli karar verilmesini sağlamak üzere teşkil edilmişlerdir. Ama görünen o ki takımına ve hakemine göre çalınan düdük ve pozisyonlar var... Yenersiniz yada yenilirsiniz ama ayan beyan görüneni de es geçemezsiniz.

Pazartesi akşamı Şükrü Saraçoğlu stadında Fenerbahçe, Gaziantep FK'nü 3-1'lik skorla geçerek ardında yukarı yazılanları da getirdi. Özellikle Fenerbahçe açısından oldukça kritik olan maçta, verilmeyen gol, kart ve çalınmayan penaltı, skordan fazla konuşuldu. Pinto'nun cezası, tek golcü konumundaki Muhammed'in de sakatlığı nedeniyle sahada olmadığı maçın ilk devresinde Gaziantep FK'nün, Djilobodji ile attığı faul gerekçesi ile iptal edilen, tartışmaya ve yoruma açık gol maçın kırılma anı oldu. Fenerbahçe’nin etkin olduğu ve net 2 gol pozisyonundan yararlanamadığı ilk yarı beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıda üstün olan Fenerbahçe 56’cı dakikada öne geçmesine rağmen 65’ci dakikada Maxim'in sert şutu ile skor 1-1 olarak dengelendi. 71’ci dakikada Fenerbahçe Valencia ile durumu 2-1 getirdi. Mağlubiyetin hırslandırdığı Gaziantep FK son 20 dakikada Dicko ve Mirallas ile net 3 gol pozisyonundan yararlanamadı. Atamayana atarlar misali, uzatma dakikalarında Fenerbahçe, Sinan ile skoru perçinledi ve maç 3-1 sona erdi.

Transfer döneminde golcü ve katkı yapacak tipde oyuncu alınmaması, teknik Direktör Pinto’nun rakiplerinin oyun düzenini henüz tanıyamamış olması ve hakem ile var sonucu belirledi... Geçmiş olsun..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.