Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAYIRLI OLSUN

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2017 20:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:29

Günlerdir açılması beklenen Gaziantep Arena süper ligin ikinci devresinin başlangıcı Antalyaspor maçı ile açıldı.

Güzel bir stat.. Hayırlı olsun.. Lakin ev sahibi Gaziantepspor için hiç de hayırlı olmadı. Gerçi görünen köy kılavuz istemez. Devre arasında sadece kendi takımında bile oynayamayan Muhammet Demir'i kadrosuna katan Gaziantepspor 'un devre arasını iyi değerlendiremediği ayan beyan ortaya çıktı.

Daha önce Teknik direktör olarak İbrahim Üzülmez'in getirilmesini eleştirmiş ve faydalı olamayacağını yazmıştık. Sadece büyük camiası takımlarda futbol oynamakla teknik adam olunmuyor. Rakip Antalyaspor'da vizyoner oyuncular var. maça iyi başlayan Gaziantepspor ama, cılız ve son vuruş beceriksizlikleri gol getirmiyor. İbrahim hoca M.Demir -Ghilas ve ilk yarım saatte oyuna aldığı İlhan'la nerdeyse 3 forvetle oynayarak ya tutarsa deyip acemiliğini göstermiş. Doğru olan Barış'ın defansın sağında esas mevkiinde oynaması.. Defansın göbeği, çift stoperler delik deşik. Artık emekliliği gelmiş ve emekleyerek oynayan Elyasa'dan fazla verim beklemek de boşuna çaba.

Kendi saha ve seyircisinin önünde oynayan Gaziantepspor'da Muhammed İldiz başta olmak üzere Ghilas, Musa Nizam aşırı tepkili ve gergin.. Bu takımda Ghilas ile Muhammed Demir aynı anda sahada olduğu zaman verim alınamaz. İlhan'ı da kulübe de tutup sonradan oyuna alırsanız ondan da verim alamazsınız. nitekim alınamıyor da. ilk devre 2-0 ama ikinci yarı oyun olarak daha berbat. Antalyaspor'un 3’cü golünden sonra, Musa'nın çift sarıdan kırmızı kart görmesi oyun disiplinsizliğinin göstergesi. son 20 dakika 10 kişi oynayan Gaziantepspor önünde Antalyaspor oyunu rolantiye alınca, farkın daha da büyümesini önledi.

Sonuç olarak Gaziantepspor kritik maçta kaybettiği 3 puanla komaya girdi. Taktiksel anlamda katkı sağlayamayan İbrahim Üzülmez oyuncu değişiklikleri ve sahaya sürdüğü maç kadrosu ile işi hafife aldığını ve takımının oyuncularını henüz tanıyamadığını adeta gösterdi. Sezon başından beri mevcut yönetimin taraftar desteğini alamamasına ve protestolara rağmen hala istifa etmemekte direnmesi, bu takımı kaosa ve birinci lige doğru götürüyor..

Hayırlı olsun diye başladık ama sonuçta geçmiş olsun...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.