Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAYIRLISI

Yazının Giriş Tarihi: 20.10.2016 13:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 17:31

Geçen haftanın kazanan daha doğrusu puan alan takımlarımızdan Gaziantepspor yarın Kamil Ocak 'da Kayserispor'la, Büyükşehir Gaziantepspor'da cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak.

Deplasmanda Kasımpaşa önünde dokuz kişi ile puan almayı başaran Gaziantepspor yarın Kamil Ocak'da Kayserispor'dan puan hem de üç puan güçtedir. Cuma maçı olması ve gece 20.00 de başlayacak olması seyirci açısından avantaj. Her ne kadar, Rajtoral ve Abdülkadir gibi iki önemli oyuncu gördükleri kart nedeniyle olmasalar da, kadrosundaki oyuncularla, eksiklikleri hissedilmeyecektir.

İsmail hocanın takım tertibi anlamında, özellikle de defans blokunda yapacağı değişiklikler, maça damgasını vuracaktır. Stopper oynayan Barış'ın, yıllardır oynadığı mevkiiye, Rajtoral'ın yerine çekilmesi takıma katkı sağlayacaktır. Sezon başından beri, oynatıldığı defansın sol tarafında verim alınamayan ve adeta takımı yakan Hintum'un da stoper'e yada kulübeye çekilerek, Şenol'a forma verilmesi beklenti olduğu kadar bir anlamda da mecburiyettir.

İsmail hocanın tek forvetten ziyade ev sahibi olmanın avantajını kullanarak, Ghilas'la birlikte çift forvetini sahaya sürmesi, her ne kadar orta alanda Abdülkadir olmasa da, Pitsula'yı kulübeye çekip, Fatoo, Kolar ve Kıslak'dan faydalanması, her ne kadar kadro tercihi İsmail Hocanın insiyatifi olsa da, beklentimizdir.

Beşiktaş'a kendi sahasında mağlup olan Kayserispor'u da yabana atmamak gerekir. Başında idealist ve tecrübeli Hakan Kutlu'nun hoca olarak bulunması ve sergiledikleri futbol hafife alınmamalarını gösteriyor.

Hayırlısı diyelim. İyi oynayan ve hakeden kazansın. başarılar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.