Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KAYSERİ PASTIRMASINA DÖNDÜK

Yazının Giriş Tarihi: 23.10.2016 12:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:46

Gaziantepspor Cuma günü rakibi Kayseripor olup akşam oynanan maç için alınan güvenlik önlemleri nedeniyle felç olan bir trafik ve mağdur olan çarşı pazar esnafı ve korkudan maça gelemeyen bir grup taraftar. Bunu niye yazıyorum Gaziantep'te maç olduğu gün şehir kitleniyor, güvenlik güçleri doğrumu yapıyor evet doğru yapıyor ancak yeni stadı biran önce devriye alınıp kent trafiğini de esnafın mağduriyetini gidermeliler.

Maça gelirsek Kayserisporun topu direkten döndü ilerleyen dakikada Gaziantep spor penaltı kazandı. GHILAS topu filelerle buluşturdu skoru 1-0 getirdi. LARSSON ile on sekiz içerisinde buluştuğu topu boş kaleye değil kaleciye nişan alınca bir golden olduk ve ilerleyen dakikalarda daha üstün oynayan Kayserispor penaltı kazandı. Deniz'in vuruşu ile önce beraberliği 73. dakikada kazandıkları serbest vuruşu yine Deniz mükemmel bir vuruş ile topu filelerimizle buluşturup skoru Kayseri lehine 2-1 e getirip 90 dakika sonunda Gaziantep'ten 3 puan alarak Kayseri'ye mutlu bir şekilde döndüler.

Gaziantepspor sahadan mağlup ayrılarak beklentileri boşa çıkartmış olup bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Osmanlıspor maçı tabiri caizse ölüm kalım maçı olacak olup eğer bu maçı galip gelemezsek iyi günler bizi beklemeyecek. Ne demek istediğimi lig fikstürüne bakanlar anlar onun için biran önce toparlanmamız gerekiyor. Yine taraftar Osmanlıspor karşısında 12. adam olarak takımına destek vermelidir.

BÜYÜKŞEHİR GAZİANTEPSPOR MEHTER TAKIMI GİBİ

Büyükşehir Gaziantepspor, Denizlispor ile oynadıkları maçı maalesef 2-1 kaybetti. Denizlispor hem maddi hem de TFF tarafından silinen 3 puan kaybı ile yeni hocası Ali Tandoğan ilk maçına çıkmış 3 haftalık periyotta 1 puan almış takıma karşın son üç maçını 9 puan ile kapatan Büyükşehir Gaziantepspor var ama maç skoru Denizlisporun galibiyeti ile bitti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.