Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KENETLENMELİYİZ

Yazının Giriş Tarihi: 12.12.2016 16:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:35

Cumartesi günü İstanbul'da Beşiktaş, Bursaspor maçı sonunda polisimizi hedef alan terör eylemi sonuncu şehit olan polisimize ve sivil insanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifalar versin Canab-ı Allah.

 

Pazar günü Gaziantepspor'un rakibi Galatasaray olup İsmail Kartal hocanın ayrılmasından sonra İstanbul’daki maç bir gün önceki terör eylemi nedeniyle buruk bir şekilde oynandı. Maç Galatasaray ile kaleci Gökhan arasında geçen bir maç görüntüsü verdi. Skor 3-1 aleyhimize görükse de tarihi farkı kaleci Gökhan önledi ve kendisi de 12 gol pozisyonunu kurtararak süper lig tarihine geçti. Tabi Gaziantepspor küme düşme sıkıntısı yaşadığı için rakibi Galatasaray'dan ziyade bu hafta sonu oynanacak Rize spor maçı olup bu maça teknik direktörü yetiştirmesi önemli oldu. Her ne kadar Roman teknik direktör ile imza aşamasına gelindiysede İstanbul'daki terör eylemi yüzünden anlaşma sağlanamadı bu durum hem başkan Kızıl'ı hemde futbol takımını sıkıntıya sokmuş olup Türkiye'de Gaziantep'in terörle anılması hiçde iyi bir durum değil. Nedeni ne iyi futbolcular nede en son yaşanan roman teknik direktör Sumudica'nın gelmemesi. Gaziantep için ve spor faaliyetleri için iyi olmadı. Söylediğim gibi bu haftaki Rize maçında bu kadar olumsuzluğa rağmen şehir kenetlenmeli Başta Sayın Valim, Belediye Başkanları, Oda Başkanları ve Sayın Başkan İbrahim Kızıl.

Taraftar gruplarının birlik olma zamanı, nedeni Rize takımı ile puan durumunu koruyup 2.ci devre kendi sahamızda oynayacağımız Antalya ve Gençlerbirliği maçından alınacak galibiyetlerle de üst sıralara doğru tırmanışa geçmek olmalı hedefimiz.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.