Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KISMET

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2017 15:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:11

Üzüm üzüme baka baka kararır derler. Çok doğru. Boşa da söylenmemiştir. Gazi şehrimiz futbol takımlarında bunu yakınen izliyoruz. Gaziantep takımları olarak çok kötü bir sezon geçiriyoruz. Süper ligde Gaziantepspor.1.ci Ligde Bş.Bld., beklentilerin çok uzağında var olma savaşı veriyorlar. Parasızlık, desteksizlik, inatlaşma vs.ne derseniz deyin Gaziantepspor'un üzerinde Demostes'in kılıcı gibi sallanıp duruyor. Tamam da tam tersi durumdaki Bş.Bldspor’a ne oldu. Anlamak çok zor. Hoca değiştirmek çözüm olmadığı gibi, harcanan onca para da heba olup gidiyor. Sezon başından beri önce diplomasız Bülent hoca, sonra ne için tercih edildiği muamma lüzumsuz Metin hoca bugünkü sportif başarısızlığın mimarlarıdır.

Diğerlerinin hiç mi suçu yok diyeceksiniz. Olmaz olur mu. Bş.Bldspor Yönetimi gerek hoca tercihi gerekse de oyuncu tercihleri ile umduğunu bulamamış, yanlışlıklar yaparak geniş bütçeli takımı dibe vurdurmuşlardır. Oyuncular zaten hikaye.. Belediye takımı olması, siyasallaşan transfer düzeni ile gelen oyunculara engel olamamış ve bugünkü duruma gelinmiştir. Sezon başı otoritelerin görüşü Bş.Bldspor'un süper

Lig ayarında kadro ve kulüp yapısı içerisinde bulunduğu idi. Ama alınan başarısızlıklar, birkaç futbolcu ve iki hoca dışında çok fazla bir şeyler götürmedi. Allah muhafaza üst üste alınacak 2 mağlubiyet aynı Gaziantepspor gibi dibe çökertecektir.. İki haftadır puan çıkartan Gaziantepspor Pazar günü evinde Fenerbahçe ile oynayacak.. Bülent hoca takımına güveniyor, ama lüzumsuz demeçlerle de ,vurdumduymaz bir havada.

Bl.Bldspor deplasmanda Sivassporla mücadele edecek. Her iki takımımız için de çok zor maçlar. Ama Futbolda oynanmadan ancak hükmen sonuçlar çıkıyor..

Çıkmadık candan umut kesilmez.. Kısmet.. Başarılar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.