Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KONUŞULANLAR-DÜŞÜNCELER

Yazının Giriş Tarihi: 16.08.2020 12:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:39

Bir politikacının, politik yaşamı boyunca kendisi için değil toplumsal yaşama ve halka ne kazandırdığı çok önemlidir.

Çoluk çoğuna bırakacağı en önemli miras budur.

Unutmamak gerekir ki; Kimi iz bırakır, kimi her daim anılır kiminin esamesi okunmaz. Önemli olan Memlekette bir iz bırakmak, bir çivi çakmak ve ruhlara dokunmaktır. Memlekette geçmişte bir yerlere gelmiş ama esamesi okunmayan, ismi hatırlanmayan o kadar çok insan var ki. Milletvekilinden, Belediye başkanına en üst bürokratına kadar.

ÖZEL HASTANELER VURGUNMU YAPIYOR

Korona testi yaptırmak isteyen vatandaşların cebinden hastanesine göre ücret çıkıyor. Her hastanede ücret farklı. Bazı hastaneler antikor testi için 125 bazı hastaneler 250 bazı hastaneler ise 500 bazıları daha fazla. Bazı özel hastanelerde sürüntü testi 500 bazı hastanlerde 750 ve daha fazlası. Oda ücretleri 1200,2000 çift kişilik 550-750 Sağlık bakanlığı yetkilileri neden sessiz! Bu dönemde korona testinden vurgun vuran hastaneler! Bağırta bağırta vatandaşı soyuyorlar neden kimse ilgilenmiyor

VAKALAR AÇIKLANMALI

Gerek Türkiye'de gerek ilimizde ve ilçemizde durum iyi değil. Tedbirimizi alalım.Ama“Kovid-19 ile ilgili gerek il'de gerek ilçemizde vaka ve karantina rakamları günlük olarak vatandaşla paylaşıp, belirsizliğin ve bu belirsizliğe bağlı kaygılarında ortadan kalkması sağlanmalıdır. Açıklanmayan vaka sayıları bilgi kirliliğine, her kafadan bir ses çıkmasına ve kaygıya sebebiyet vermektedir.

KOLTUĞA YAPIŞMAK

Bir Hint atasözü der ki: "Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa kesinlikle altını kirletmiştir."

Allah bu milleti koltuğun bir yerlerine yapıştığı insanlardan korusun.. Koltuktan güç alan değil, koltuğu güçlendiren ve yaşama tarzı başkalarına örnek olacak olan insanlara ihtiyacımız var. Koltuğun adam ettikleri değil, koltuğu adam edenler bu milletin gerçek evlatlarıdır.

VATANDAŞIN GÜNDEMİ FARKLI

Siyasette gündem;

İnce evden kaçacak mı?

Akşener eve dönecek mi ?

Vatandaş'ta gündem;

Pandemi ve ekonomik krizde hayatta kalmaya çalışmak.

Siyasetin gündemi ile halkın gündemi bir değil. Herkes kendine baksın ve dikkat etsin.

HAYIRLI HAFTALAR OLSUN

Hayat mücadelesi en zor, en cesaret isteyen, en azimli, en kararlı deneyimdir. Pes etmemeyi, kararlı kalmayı, dayanıklılığı ölçmeyi, sınırlarını keşfetmeyi, her anında yaşadığımız hayat için şükretmeyi öğrenmeliyiz. Bir de dostum dediği dostları olmalı insanın. Hayat mani, lakin ölüm de var. Telaşe hacet yok. Hayırlı bereketli günler olsun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.