Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜKEMMEL ÖTESİ

Yazının Giriş Tarihi: 06.02.2022 13:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:37

Kötü hava koşulları, ara transfer derken lige kaldığı yerden devam. Gidenler oldu ama gelen konusunda Gaziantep FK sessiz şimdilik sessiz kaldı. Erol hocanın elindeki oyuncularla yetinip, sırf transfer yapmış olmak için oyuncu aldırmaması da sahaya olumlu yansıyor.

Rakip Sivasspor. Rıza hoca yönetiminde özellikle şampiyonluğa oynayan takımlara karşı aldığı sonuçlarla dikkat çeken bir takım. Gaziantep FK, kendi evinde ligin en fazla puan toplayan ekibi. İsabetli kadro seçimi, mükemmel kadro mühendisliği ile 90 dakika sonucunda gelen mükemmel ötesi bir skor.

Diyelim ki Sivasspor ve Rıza hoca gününde ve formda değildi. Lakin, rakip kim olursa olsun skor belki farklı olurdu ama Gaziantep FK bu görüntüsü ile sahadan mutlak galip ayrılan taraf oldurdu. Forvet sıkıntısı çekilen bir dönemde stoper Djilobodji'nin birbirinden güzel organize 2 gol atması, Maxim, Muhammet ve Furkan'ın golleri, Joao, Doğan, Ertuğrul ve Kitsou'nun hatasız oyunları en önemlisi de takım olarak enerjik ve çok iyi organize olunması övgüye değer. Yabana atılmayacak bir çalışma ürünü.

Maça gelince; Hızlı ve taraftar desteği ile başlayan Gaziantep FK oldu. İlk 20 dakikada Djilobodji ve Muhammet ile 2-0 lık üstünlük sağladı. Buna rağmen rakibin demorilize olmadan skoru 2-1 getirmesi ikinci yarının çetin geçeceğini gösterdi. İkinci yarı 62’nci dakikada Sivasspor'un, Yatabere' nin atılması ile 10 kişi kalması takımı oyundan düşürüp saha ve top hakimiyetinin tamamen Gaziantep FK ya geçmesine vesile oldu. Sonrasında, Djilobodji’nin ders niteliğindeki organize 3’ncü  golü ardından Maxim’in penaltısı ile 4’ncü gol ve Furkan'ın skoru perçinleyen 5’nci golü Gaziantep FK’yi zafere götürdü.

Lakin eskilerin deyimi ile ayakların yere basılıp, zafer sarhoşluğundan ziyade önüne bakmak gerekir. Özellikle de son yıllarda küme düşen takımların bile isterse uzanabildiği kupa maçlarına. Sonuç olarak mükemmel ötesi bir skorla 35 puana ulaşan Gaziantep FK, bu atmosferi sağlayan  Kulüp  yönetiminden, çalışanlarına kadar, tüm takım oyuncuları ile övgü ve tebriği fazlası ile haketti. Tebrikler…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.