Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NEFES

Yazının Giriş Tarihi: 21.09.2020 18:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:58

Süper Ligin 2.ci haftası ilginç ve nefes kesen maçlara sahne oldu var. Gerçi takımlar henüz oturmuş kadroları ile mücadele etmiyorlar. Zira transfer bitmediği için giden gelen oyuncu belli olmuyor.

Geçen hafta ligin ilk maçında deplasmanda Galatasaray’a mağlup olan Gaziantep FK'nin rakibi, ligin yeni ekibi, kapalı kutu, üstelik ilk maçını da kazanan F.Karagümruk..Yanlız tanıdık bir isim uzun yıllar Gaziantepspor formasını giyen Şenol Can teknik direktör olarak takımının başında...

Müthiş tempolu pozisyonlu bir ilk yarı.. Diri ve sağlam basan Karagümrük 1-0 önde. Ancak kaleci Günay'ın direnci ile fark 1-0 da kalıyor..

İkinci yarı Sumidica'nın Kenan -Muhammet değişikliği ile yaptığı oyuncu değişikliği hamlesi önce durumu Kana ile 1-1 sonra da Ander ile 2-1 getirdi.

Buraya kadar herşey mükemmel. 3 puan ve maddi getirisi süper.. Lakin maç son düdük çalmayınca bitmiyor. Karagümrük'ün de nefesi, kondisyonu üst seviyede. Son 15 dakika geride olmasına rağmen, müthiş bir tempo ve baskı kuran Karagümrük, uzatmada semeresini aldı. Mevlüt' le durumu 2-2 ye getirdi.

Maçta golün santrası ile birlikte bitti. 40 maçlık sezon periyodunda henüz 2.ci maç geride kaldı. Lakin görünüm ve gidişat Gaziantep FK için iç açıcı değil. Baskanın sürekli bırakacağım ile teknik direktör Sumidica'nın tazminatla kovulmak istercesine taliplerim var demeçleri, takımda olumsuz etki ve hava yaratıyor.

Eldeki Kayode gibi oyuncuları kaçırıp, transferde yapılmayınca 3-5-2 oyun düzenine göre, stoper, forvet ve kanat orta alan oyuncusu ihtiyacı ayan beyan ortada. Süratle genel kurul, yeni yönetim ve gerekirse yeni hoca geleceği şekillendirir.. Bu hafta geçmiş olsun. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.