Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NİHAYET GALİBİYET

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2021 15:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:43

Kazanmak güzel şey. Bir an da geçmiş dahil herşey unutulup, geleceğe bakılıyor. Aslında hata. Halbuki geçmişten ders çıkarıp önüne bakmak en iyisi.

Galibiyete hasret kalan, beraberliğe adeta abone olan Gaziantep FK evinde ağırladığı Gençlerbirliği karşısında nihayet galip geldi. Maçın ilk çeyreğinde 1-0 mağlup duruma düşmesine ve ikinci yarının ilk çeyreğinde de sahada10 kişi kalmasına rağmen 90 dakika sonunda sahadan 2-1’lik skorla ayrılan taraf oldu. Skor açısından, maddi manevi getirisi açısından çok önemli bir sonuç. Tatminkar kadro ve oyun yok. Ancak maçın gidişatına göre geç de olsa yapılan oyuncu değişiklikleri skoru doğrudan etkiliyor ise oyunu okuma ve kadro mühendisliği iyi denilebilir.

Pinto backround olarak iyi bir geçmişe sahip. Ancak ne takımını ne de ligi henüz tanıyamamış durumda. Geçen haftaki Konya maçında kulübede tuttuğu, bizim de oynatılmadığı için eleştirdiğimiz Andre, Giray, Ertuğrul ve Raşid i bu kez ilk 11 de sahaya sürmüş. İlginçtir maça mağlup devam ederken ikinci yarı üstelikde Pinto'nun Ertuğrul ve Rasit'in yerine Kenan ve Jefferson'u alması hem maçı hem de bir anlamda kendini kurtardı. Miralles'in 59.cu dakikadaki kırmızı kartından sonra, önce Kenan sonra da Jefferson'un 20 dakikada attığı goller maçı 2-1’lik skora taşıdı. Gole rağmen kaleci Günay, Kenan, Jefferson, Giray sahanın iyileri idi... Maçın başında mağlup duruma düşüp 10 kişi ile maçı kazanmak övgüye ve alkışa değer lakin eskilerin deyimiyle ayaklar da yere basmalı. Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.