Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ORTAK PAYDAMIZ VATAN OLMALI

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2020 19:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 17:17

Birbirimizi anlamak, sevmek ve saygı duymak yerine, ülke sevgimizi bir kenara bırakıp, birbirimizi boğazlamayı daha uygun ve bir hak olarak görerek "sen o sun, sen busun, senin gittiğin yol yanlış, benimki doğru" mantığıyla ne geçmişte ne de şimdi bir yerlere varamayacağımızı bilmemiz lazım.

Bu kadar ağır sorunlar altında yaşarken (ABD,RUSYA,SURİYE TERÖR,PKK,FETÖ) ve üzerimizde sürekli kara bulutlar dolaşırken yaşanan onlarca acıdan daha kötüsü nedir biliyor musunuz?

Acının toplumu birleştireceğine daha da bölmesidir!

Her acı bizi daha fazla bölmemeli, daha fazla birbirimizden uzaklaştırmamalıdır.

Birbirimize daha fazla şüpheyle nefretle bakmamalıyız..

Hiç bir ayrım yapmadan ülke bütünlüğüne, birlik beraberliğe en önemlisi de vatan ve bayrak aşkına sarılmak gerekirken mensubu bulunduğumuz bir siyasi partiye ya da düşünceye sarılarak yolumuzu seçiyoruz.

Birbirimizi daha fazla suçlayarak kime ve neye hizmet ediyoruz.

İnsanların birbirlerini dinlemeye, konuşmaya ve tartışmaya tahammülleri kalmamış. Bu da karanlık güçlerin işine geldiği için toplumu ülkenin gerçek gündeminden uzak tutmaya sevk etmektedir. Sürekli kaos yaratılmak istenen bir ülke de sadece bu kaosu yaratanlar (ABD,RUSYA,PKK,FETÖ) yani buradan beslenenler karlı çıkarlar.

Oysa ülke de yaşayan milyonlar için durum çok farklıdır ve bu onların hayat şartlarının daha da kötüleşmesi demektir.

Böyle bir durumda toplumun çoğunluğunun ülke menfaatlerini gözetip birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri gerekir. Bizim ortak paydamız vatan olmalıdır.

Memleketimiz zor günlerden geçiyor, tarih boyunca birçok badire atlatmış bu millet zor koşulların üstesinden yine birlik beraberlik ruhu ile gelecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.