Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OSMANLISPOR, GAZİANTEPSPORA CAN VERDİ

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2016 13:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:48

Gaziantep Kamil Ocak Stadında cumartesi günü güneşli, güzel bir havada oynanan maçta Osmanlıspor 10. dakikada Umar ile skoru 1-0’a getirdiysede 12 dakikada beraberlik golünü futbolcumuz altı pas içerisinde yapmış olduğu düzgün vuruş ile 1-1 ile eşitlemiş olup kalecimiz İTANDJE kalesinde 16 dakikada devleşip Osmanlısporlu futbolcunun karşı karşıya olupta vurduğu topu uzanarak kornere çelmesi bizim mağlup duruma düşmemizi engelledi ve maçında kırılma noktası oldu 

Maçın ikinci devresinin 49’ncu dakikasında Angan'ın düzgün vuruşu ile skoru lehimize 2-1’lik skora getirdik. Maçın 75. dakikasında ilhan Parlak'ın orta saha civarında iki Osmanlıspor oyuncusunu çalımlayıp on sekiz dışından vuruşu kalecinin solundan filelere giderken top direkten döndü bu sırada dönen top kale içerisine koşu yapan Osmanlısporlu futbolcu VRSAJEVİÇ'e çarparak filelerle buluştu ve skor Gaziantep lehine 3-1 geldi. Maçın 77. dakikasında kendisine yapılan faulü vermediğinde dolayı maçın hakemi Barış Şimşek'e itiraz eden Musa çift sarı kardan kırmızı kart görüp oyun dışı kaldı son dakikalarda Osmanlıspor hocası Reşit Akçay sıkıntılı bir durumda maçı yedek kulübesinde izledi ve maçta Gaziantep sporun üstünlüğü ile 3-1 bitmiş olup puanımızı 11 çıkartıp derin bir of çektik.

Nedeni bu maçı mağlup olsak idik hem başkan hemde teknik heyet olarak çok sıkıntılı bir dönem geçirecektir. Buradan başta kaleci İTANDJE ve İLHAN PARLAK ve de diğer futbolcu arkadaşlara teşekkür eder 3 puan sevincini Gazişehir'e yaşattıkları için maç sonucu taraftarlar ile futbolcuların güzel hareketlerini herkesin görmesini isterim. Buradan futbolcumuz Barış'ın dikkatini çekmek istiyorum 18 içerisinde pimi çekilmiş bir el bombası gibi oynuyor bu maçta skor 1-1 iken yapmış olduğu harekete penaltı çalına bilinirdi ve takımı yaka bilirdi biraz daha dikkatli olması lazım. Ayrıca bu hafta deplasmanda Alanyaspor ile maçımız olup Antalya ve civarında oturan Gaziantep'li hemşerilerimiz takıma sahip çıkıp desteklemeliler ve takımımıza 3 puan aldırtarak İnşallah Gaziantep'e göndermeliler.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.