Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PENALTI &VAR

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2021 17:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:48

Maça damgasını vuran, skoru belirleyen iki olgu.

Deplasmanda Malatyaspor ile oynayan Gaziantep FK 2-2”lık skorla puanları paylaştı. 3 kez penaltı noktasının gösterildiği maçta, kaderi belirleyen VAR oldu. Maçın hakemi penaltıları ve maçın sonlarına doğru Malatyaspor’lu oyuncuya gösterdiği kırmızı kartı VAR uyarısı ile verdi.

Maçın hemen başında Muhammed'in kafa golü ile Gaziantep FK öne geçti. VAR'la gelen penaltı neticesinde dönen topun kaleci Günay'in sırtına çarpması ile Malatyaspor beraberliği yakaladı. Berabere biten ilk yarının ardından, ikinci yarıda da maçın skorunu belirleyen penaltı golleri oldu. Önce Gaziantep FK Kenan'ın penaltı golü ile öne geçse de sonrasında Malatyaspor Adem'in penaltı golü ile 2-2 eşitliği sağladı.

90 dakika sonunda Malatyasporlu oyuncuya çıkan kırmızı kart dışında başka gol ve pozisyon olmayınca 2-2'lık skorla puanlar paylaşıldı. Küme düşme hattına yakın olan Malatyaspor karşısında alınan puanı küçümsememek gerekir. Muhammed bu takımın golcüsü olarak mutlaka kadroda olmalı ve 90 dakika oynamalıdır. Pinto heyecanlı ve atraksiyonlu bir yapıya sahip. Her ne kadar önceki hoca kadar agresif olmasa da sakin olup, kadro mühendisliğini ve oyuncu değişikliğini yerinde ve zamanında yapması gerekir. Burada en büyük görev de yardımcı hoca olarak Erdal Güneş'de. Hocayı uyarıp, usulüne uygun hareket etmesine yardımcı olmalıdır. Kenan, Muhammed, Olkowski ve Moralis göze batan etkili oyunculardı. Maxim'in ve Tosca'nın toparlanmaları ve Oğuz'un formayı kapması kaçınılmaz zaruret halinde. Netice de ilginç pozisyonlarla atılan gollerle alınan bir puan kazançtır. Milli maçlar öncesi verilen arayı, takımı tanıma ve eksiklikleri giderme adına iyi değerlendirmek gerekir. Puan puandır. Tebrikler...

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.