Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

REZALET

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2016 10:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:55

Oynadığı son 4 lig maçını kaybeden, üstelik de kaybettiği son maçı evinde oynayan bir takım için başka bir yazı başlığı bulamadım.

13 lig maçında sadece 3 galibiyet 2 beraberlikle alınan 11 puan var.. Gaziantepspor pazar günü Kamil Ocak da oynadığı 13.cü hafta maçında Akhisarspor'a 2-1 mağlup olunca rezalet de tavan yaptı. Hırs yok, mücadele yok, sahada uygun kadro yok.. yok. yok. yok.. İsmail hocaya göre ise yoklar şanssızlık.. Hadi maç neyse.. Maç sonu taraftarın Başkan'a ve yönetime yönelik tezahüratları yenilir yutulur gibi değil. Stattaki 5-6 bin seyircinin koro halinde Başkan Kızıl'a yönelik küfürlerini onaylamasak da, Başkan Kızıl'ın ve yönetiminin haysiyetli bir davranış göstererek İSTİFA etmeleri karakterlerini gösterecektir. Zira artık bu taraftarla Başkan Kızıl ve yönetiminin birlikteliği ahlaki değildir. Sürekli protesto da takıma ve dolayısıyla şehrin imajına zarar verir. Gazi şehrin takımına yazık olmadan gereği yapılmalıdır. gelelim maça ;

Rajtoyal kesik. Yerinde Muhammed oynuyor. Cezalı Barış'ın yerine de Musa sahada. İtanje nedense yedek kadroda bile yok. Mota ilk kez lig kadrosunda. Pitsula, Şenol, Orkan, İlhan gibi isimler de yedek kulübesinde. Anlayacağımız, İsmail hoca takımın genetiği ile oynamış. Maçın ilk kırılma anı, Akhisarspor'un kazandığı ve Kaleci Gökhan'ın kurtardığı penaltı. İkinci kırılma ve kader anı, Ghilas'ın kaptığı topla çok müsait olmasına rağmen golü atamaması. Zira maç 2-0 olacak ve kopacaktı. Ama tersi oldu. Penaltıyı kurtaran kaleci Gökhan ve Gaziantepspor'u öne geçiren golü atan Musa'nın müşterek hatası sonucu belirledi. Rezalet bir skora imza atıldı. Takıma söyleyecek çok şey yok. Futbolcusunun sözleşme şartlarını yerine getirmeyen yönetim ve iş bilmez hoca ile ancak bu kadar.

Bindik bir alamete gidiyoruz felakete.. Sonumuz bu gidişatla pek hayırlı değil...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.