Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE TEKRAR DEĞİŞİM OLURMU ?

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2020 14:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:11

Memlekette sağlığın içinden yetişen, her kademesinde görev yapan, o işe ve bölgeye son derece hakim kişiler varken, memlekete yabancı, memleketle alakası olmayan birileri işin başına geldiğinde sağlıkta hizmette başarı beklemekte beyhude olur.

Vatandaş, siyasetten mevcudun ötesinde daha sağlıklı bir memleketi talep ediyor. Gaziantep Sağlık il müdürlüğü atamaları ortalığı toz duman etti. Gaziantep'e yabancı, memleketle alakası olmayan birileri tepeden inme işin başına gelirse her zaman karışıklık olması normal. Herşey önemlidir ama sağlık daha önemlidir.

SAĞLIK ATAMALARI YAP BOZ OLDU ÇIKTI

Tepeden gelen kişilerin iyi niyetleri olabilir. Ama memlekete yabancı, memleketle alakası olmamaları nedeniyle Gaziantep'te projeleri hayata geçirmeleri hayli zor.

Yani sözün özü Gaziantep sağlık il müdürlüğünde tekrar bir değişim olur mu bekleyip göreceğiz. Geçmiş yazılarımda da değişim olacak demiştim.

Vatandaş madem sağlık sistemi değişiyor sağlıkta daha fazla zaman kaybetmeden liyakatli yöneticiler görmek istiyor.

Hiç bir zaman kibrin, kendini beğenmişliğin, tepeden inmeciliğin, ayar vericiliğin, gösterişin, halk arasında karşılığı ve itibarı yoktur. İnşallah sağlıkta iyi şeyler olur. Hepimizin dileği ve isteği bu

SİYASETTE GÜNDEM HEP SUNİ

Siyasette gündem yine şaşırtmıyor hep suni.

Kaç gündür ekmekti, adaletti, askıda ki neydi diye Vatandaş'ta gündem;

Pandemi ve ekonomik krizde hayatta ve ayakta kalmaya çalışmak. Siyasetin gündemi ile halkın gündemi bir değil. Herkes kendine baksın ve dikkat etsin.

ZEYTİNCİLER SIKINTILI

Nizip zeytin üretiminde önemli bir yerde olmasına karşın, zeytin ne yazık ki, hak ettiği yerde değil. Bir zeytin hali olmalı ve şart. Nizip'te bir Zeytin halinin olması ilçeyi cazibe merkezi yapar. Nizip'te her mahallede zeytin satışı yapılıyor. Şu an ilçe dışından gelen zeytinler Nizip zeytini diye satılıyor. Üreticiler sıkıntılı ilgililer sessiz. Üstüne üstlük zeytin presleri resmi olarak kapalı yani zeytincilikte Nizip'li üreticiler sancılı bir dönem yaşıyor. Sadece zeytin toplayacakların yevmiyeleri belirlendi tabi o fiyata gidecek işçi bulunabilinirse.

GRİP AŞISI

Bir Grip aşısı muhabbeti gidiyor. Grip aşısı olmak için şartlar KPSS sınavı gibi. Aşı olmak için risk gurubunda değil, risklinin de risklisi olmamız gerek. Grip Aşısı olamadığınıza üzülmeyin grip aşısı olabilme kriterlerini tutturacak kadar hasta olmadığınıza sevinin. Biz maske, mesafe ve temizliğe dikkat edelim...

GÜNÜN SÖZÜ

Kıymetli ömür.

Yazın ne yiyeyim, kışın ne giyeyim, derken bitiyor..

Sadi Şirazi. 

Velhasıl kelam ölüm bu dünyadaki tek gerçek. Geri kalan her şey anlamsız ve boş. Bize düşen tek şey ise sadece dua. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı ömürler versin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.