Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİN ve HOROZ

Yazının Giriş Tarihi: 14.03.2021 19:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:47

Takımların simgesel tanımları... Gaziantep FK Şahin, Denizlispor ise Horoz simgesini kullanıyor, formalarında da kokart olarak kullanılıyor.

Ligin 30’nci hafta maçında Gaziantep'in Şahini Denizli'nin Horozunu ikinci yarıda attığı gollerle 2-0'lık net bir skorla geçerek ilk 6 iddiasını sürdürdü.

Alkışı ve tebriği hak eden bir skor. Rakip, ligin sondan ikinci sırasında

neredeyse iki katı puan farkı var. Tutan ve zor da olsa atan olunca galibiyette kendiliğinden geliyor. Tabii rakibin 50’nci dakikadan itibaren maçın ikinci yarısını kırmızı kart nedeni ile 10 kişi tamamladığını gözardı etmemek gerekir. Nitekim goller de 70’nci dakika da Dicko, ve 90+1'de de Muhammet'in penaltısı ile geldi.

Oyuncu dengesi bozuluncaya kadar ortada dengeli giden bir maç vardı..Maçın ilk çeyreğinde Dicko'nun gole çeviremediği pozisyon ile kaleci Günay'ın kurtardığı gol pozisyonları heyecan verici idi. 0-0 biten ilk yarının ardından istatiksel olarak ikinci yarıda da üstün olan taraf Gaziantep FK idi. Gol eksikliğini de 70’nci dakikada Dicko ve sonradan oyuna giren Muhammet'in şahsi gayreti ile yaptırdığı penaltı sonucu aynı oyuncusunun vuruşu ile giderdi. Kadro tercihi hocanın tasarrufudur. Ancak forvet sıkıntısı olduğu dönemde Muhammet gibi oyuncunun da kulübede oturtulması tartışılır. Uzun bir aradan sonra kadroda yer bulan Moralis, Kaleci Günay, Dicko ve Kenan ile Muhammet göze batan isimlerdi. Kenarda pozitif enerji veren Pinto oyuncu değişiklikleri ile maçın gidişatını değiştirdi. Mental olarak eski güçlerinden uzak görüntü sergileyen Maxim, Kenan, Raşit ve Oğuz gibi oyuncuların üzerinde durması gerekir.

Sonuç olarak kritik bir dönemde kazanılan bir maç. Duraklama dönemini atlatıp, yükselişe geçilebilecek bir atmosfer oluştu gibi...Tebrikler....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.