Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAPKA ÇIKARTIN

Yazının Giriş Tarihi: 02.02.2020 19:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:43

Ligin ikinci yarısına iki mağlubiyetle başlayan Gaziantep FK, lig lideri Sivasspor 'u kendi evinde 5-1 yenerek olağanüstü skora imza attığı gibi, spor otoritelerini de ters köşeye yatırdı.

Sahada ki Gaziantep Futbol Kulübü’nde başta Kaleci Günay ve yeni transfer Maxim'e olmak üzere şapka çıkarmak lazım. Maçın başından bitiş düdüğüne kadar sahada üstün olan ve rakibini darmadağın eden bir Gaziantep FK izledik.

İlk golü atarak öne geçen Gaziantep, Sivasspor'un beraberlik golünden sonra Kaleci Günay'ın kurtarışları ile rakip kalede bir de gol bulunca rakibini demorilize edip oyundan düşürdü. Peşpeşe gelen Sivasspor ataklarında kalesinde devleşen Günay'ın kurtarışları, kontra atakla gole dönüştü...

Maxim'in rakip defansı hallaç pamuğu gibi dağıtarak yaptığı ataklar ve gol vuruşları Sivaslı oyuncuları oyundan düşürdü. Hücum gücü kırılan Sivasspor kalesine uzaktan atılan şutların gol olması ile de sahadan farklı mağlup ayrıldı.

Geldiği günden buyana davranışları nedeniyle eleştirdiğimiz Simudica kaleci dışında yaptığı tek transferin ne kadar önemli ve etkili olduğunu hepimize gösterdi. Oyuncu tercihleri ve yaptığı değişikliklere evvallah... Mükemmel.. Lakin takım farklı galip iken saha kenarında rakip oyuncu ile ağız dalaşına girmek hiç yakışmıyor... Maçın adamı kaleci Günay maçın kaderini değiştiren oyuncu da 2 gol atan Maxim. Muhammet ile oyuna sonradan giren Kenan ve Dierra farkı getiren gollerin sahipleri. Oğuz, Giray, Kayode kısacası tüm oyuncular sahada olağanüstü mücadele eden isimlerdi.. Sivaspor lider geldiği Gaziantep’den mağlubiyete rağmen lider dönüyor. Ancak inanılmaz kötü ve direnci kırılmış bir görüntüde..

Alışıla gelmiş üç büyükler hegemonyasını yıkabilir mi.. Çöküş başlarsa zor.. Asıl olan Gaziantep FK. Ayaklar yere basarak yola devam... Tebrikler....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.