Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SELAM DUR, SAYGI DUY

Yazının Giriş Tarihi: 20.12.2020 13:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:32

Ligin 13’ncü haftası geride bırakılmış, Bay hakkını kullanmış, Oynadığı 12 lig maçında sadece ligin ilk maçını kaybetmiş, sonrasında namağlup 5 galibiyet ve 6 beraberlikten oluşan 11 maçlık bir seri. Mütevazı bir kadro. Şu ana kadar oynadığı takımlar da, bu sezonun favori ve şampiyonluk adayı olan takımlar.

Cumartesi akşamı rakip bu adaylardan biri Fenerbahçe. Sonuç da 3-1'lik skorla sahadan galip ayrılan Gaziantep FK. Böyle bir takıma şapka çıkarılmaz, Selam durulur, mevcudiyetine saygı duyulur. Sezon başından beri istikrarlı kadro yapısı ve oturmuş oyun sistemi ile çok üst düzey oyunculardan oluşmasa da adeta makine nizamında oynayan bir Gaziantep FK gerçeği var. Sakat olan Moralis dışında süregelen kadro istikrarı var.

Gelelim cumartesi akşamki maça. Maça iyi ve istekli başlayan Gaziantep FK maçın ilk çeyreği dolmadan Fenerbahce karşısında rakip oyuncudan dönen topu iyi takip eden Vetrih ile öne geçip, Fenerbahçe'nin beraberliği sağlamasına rağmen takımın penaltıcısı Maxim ile ilk devreyi önde kapayan Gaziantep FK oldu. İkinci yarıda da oyun hakimiyeti ve düzeninde Fenerbahçe’nin kontrolsüz ve dağınık görünümü ortaya çıkınca sahanın hakimi Gaziantep FK oldu. 87’nci dakikada oyuna girip 90’ncı dakikada penaltı nizamında serbest vuruştan 3’ncü golü atan Kenan skoru perçinledi. Oyuncularının isim olarak öne çıkmadığı, takım olarak iyi organize olan, oyun disiplininden kopmayan ve hocasının sistemini sahaya yansıtan bir Gaziantep FK izledik. Cezası bitip kulübede maçı tamamlayan takımın teknik direktörü Sumudica'nın da hakkını vermek gerekir. Ligdeki en iyi taktisyen dersek abartı olmaz. Agresif ve aykırı davranışlarına rağmen sonuçlar ve sahadaki oyun onu gösteriyor. Övgüyü hak eden tüm takıma tebriklerimizi iletirken, ülkemizin en ileri donanımlı sağlık kuruluşlarından olan Gaziantep Özel SANKO Sani Konukoğlu Hastanesi’nde meydana gelen elim patlama neticesinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. SANKO camiası ve Gazi şehrimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.