Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEZONA DEVAM

Yazının Giriş Tarihi: 15.06.2020 15:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:23

Pandemi nedeni ile 3 ay süren ayrılıktan sonra süper lig geçtiğimiz cuma akşamı kaldığı yerden sezona devam dedi.

Ligin bitimine 8 maç kala akıbeti belli olmayan süreçte takımlar adeta sezon başlangıcı gibi bir hazırlık dönemi geçirdiler. Seyircisiz oynanan maçlarda ev sahibi takımın avantajının olmadığı görüldü.

Ligin zirve mücadelesi verenler, küme düşmeme için çırpınanlar ve orta sırada tuzu kuru olan takımlar olarak şekillenmesi şu ana kadar ilginç ve çok sert mücadelelere sahne oldu.

Ligin tatil olmasıyla beraber orta sırada yer bulan Gaziantep FK , küme düşme hattındaki Ankaragücü ile pazar akşamı Kalyon stadyumunda puanları paylaştı. Aslında bir puanı kurtardı demek daha doğru.

Diri ve istekli görüntüsü ile lige tutunmaya kararlı olan Ankaragücü karşısında maçın 21’nci dakikasında Maxim'in penaltısı ile öne geçmesine rağmen golden sonra inanılmaz direnç gösterip

çıkış yapan Ankaragücü'nün baskısına cevap veremedi. 51’nci dakikadaki beraberlik golüne engel olamadığı gibi, mağlubiyeti önleyen de kaleci Günay'in kritik kurtarışları oldu.

Gaziantep FK'nde yabancı oyuncuların ve teknik direktör Sumidica'nın sezon başından beri süre gelen problemleri, sezonu kurtaralım, önümüze sonra bakalıma dönmüş...

5 oyuncu değiştirme hakkının dördünü ikinci yarı, Ankaragücü’nün 51’nci dakikadaki golünden sonra kullanan Gaziantep FK, Twumasi, Kenan, Diarra, Jeffersonu oyuna almasına rağmen sonuca gidemedi.

Gol pozisyonu bulamadığı gibi, rakibine de pozisyon verdi. Sahadaki görüntüye göre 1-1'lik skor iyi sonuç.

Bu hafta sonu Rize de kaybeden Galatasaray'a konuk olması, sahada ciddiyeti fazlası ile gerektiriyor... Kolay gelsin.....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.