Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SON

Yazının Giriş Tarihi: 26.07.2020 16:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:04

34 haftalık lig maratonu sona erdi. İlginç bir sezon oldu. Lig devam ederken pandami nedeni ile 3 aylık bir aradan sonra, seyircisiz olarak oynanan son 8 maç ile tatsız tuzsuz heyecansız bir sezon geride bırakıldı.

Ligin bitimine bir hafta kala Başakşehir FK nin şampiyonluğunu ilan etmesi gözleri ve heyecanı düşme hattına çevirmişti. Süper ligde ilk sezonunu geçiren Gaziantep FK son 3 haftadır düşme hattındaki takımların kaderini tayin etti. Ankaragücü, Konyaspor, Denizlispor ve Malatyaspor maçları ile hem kendi yerini sağlamlaştırdı hem de bu takımların lig geleceğini belirledi. İlginçtir deplasmanda Denizlispor galibiyeti sonrası Sumudica'ya Denizli başkanı su şişesi atarken, yine deplasmanda ki Malatya maçını kazanan Gaziantep FK Denizlispor'un kümede kalmasını sağlayan takımdı.. Malatya'nın kazanması halinde kümede kalmasını sağlayacak macta, Gaziantep FK onurlu bir mücadele vererek galip gelmekle kalmadı rakibini de küme düşürdü.

Sezon sonu lig sıralamasında 8.ci sıra ve 46 puan... Takdiri, övgüyü ve tebriği hak eden bir sonuç.. Sezon başı isimsiz oyuncularla ve olay yaratan hareketleri ile ligin sonunu getiremez dediğimiz Sumudica herkesi şaşırtarak ilk sezonunda başarıya ulaştı. Bu sezon kazasız belasız atlatıldı. Ancak önümüzdeki sezonun seyircili oynanacağı düşünülürse, empati kurmak ve sempati yaratmak, sahadaki mücadele kadar, saha dışı ve tribün faktörünün önemini yanına çekecektir. Sonuç olarak; sezon sonu başarı vardır.

Basta Sumudica olmak üzere tüm takım övgüyü tebriği hak etmiştir.. Tabii ki mevcut yönetimi de unutmamak gerekir.. Bir teşekkür de başkan ve yönetim kurulu üyelerine.. Geçmiş olsun.. Tebrikler....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.