Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SONA DOĞRU

Yazının Giriş Tarihi: 19.07.2020 17:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:21

34 haftalık lig maratonunun son dönemecine giriliyor. Corono virüs salgını dolayısıyla liglere 3 ay gibi uzun bir süre ara verilince kalan 8 maçı oynamak yada oynatmak baya zahmetli bir durum yarattı..

Sıcak hava, seyircisiz oynama, yabancı oyuncuların sözleşme sorunları, maddi kayıplar, heyecan ve motivasyonu da aldı götürdü dersek abartı olmaz. Artık sona doğru geliniyor. Gaziantep FK bu sürecin en karlı takımlardan biri.. Oynadığı son 7 maçta yenilgisi yok, kaldı tek maç. Küme düşme korkusu olmayınca amiyane tabiri ile tuzunuz kuru olunca rahat ve gelecek sezona oynuyorsunuz.

Rakip Kasımpaşa’nın da bizden farkı yok.. Amacın TFF’den gelen hatırı sayılır galibiyet primi olduğu maçta puanlar paylaşıldı. 2-2 lik gollü beraberlik ekran başında 4 gol dışında birşey izletmedi. Gönül isterdi ki son maçlarda alt yapıdan bir iki yetenekli oyuncuyu izleyelim. Maalesef yabancı hocalar bu duruma pek eyilmiyorlar.. Hele Sumidica gibi bir hoca hiç eyilmiyor. koca sezon boyunca sahaya sürdüğü bir genç göremedik.

Maça gelinc, karşılıklı atılan 4 gol tamamen kalecilerin hatası. Gaziantep FK’da Maxim, Morais ve Kayode önümüzdeki sezon mutlaka takımda tutulmalı. Oguz, kaleci Günay, Kenan ve Güray ile Muhammet yerli oyuncu olarak zaman zaman parlasalar da, Günay ve Oğuz dışında süreklilikleri olmadığı için vasatın üzerine çıkamadılar. puan puandır.. Bir puan da olsa iyidir. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin... Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.