Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SÜPER

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2019 10:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:10

5 hafta sonra gelen galibiyet ve net bir skor.. Gaziantep FK 3- Kayserispor 0..

Çalkantılı ve puan kayıplarının olduğu sıkıntılı bir dönemde süper bir sonuç. Her ne kadar Kayserispor ligin dibine demir atsa da, Gaziantep adına Güray'ın attığı gole kadar başa baş bir oyun sergiledi. 3 dakika sorasında da Kayode'nin attığı golle skor 2-0 gelince havlu atıp sonuca razı oldu. Son dakikadaki Kayode'nin penaltı golü de farklı skoru perçinledi.

0-0 biten ilk yarının ardından Twumasi-Kenan ve henüz istenilen düzeyde görünmeyen Muhammet -Pawlowski değişikliği oyunun gidişatını değiştirerek maçın kaderini belirleyen hamleler oldu. Orta alanda Kayserispor'un hakimiyeti sürerken kilidi açan Güray'ın golü direnci kırdı. Kayserispor'un ne olduğunu anlamadan ilk golün asistini yapan Kayode durumu 2-0 getirince rakibin gardı iyice düştü.

Başarılarından ziyade eylemleri ile gündemde olan ve bu nedenle haftayı cezalı olarak geçiren teknik direktör Simudica'nın tribünde olduğu maçta, kenar yönetimi bir anlamda kendini aratmadı. Gereksiz gerilimle kulübeye kırmızı kart çıktı. Ligin ilk yarısının bitimine 2 maç kala alınan 20 puan iyi puan. Güray, Pawlowski, Kayode, Oğuz ve kaleci Günay bu maçta öne çıkan isimler oldu.. Her ne kadar tribünler dolmasa da taraftar desteği önemsenecek durumda idi. Mevcut kadroya yapılacak bir iki flaş isim transferi ligin ikinci yarısı tribünleri de dolduracaktır... Tebrikler tüm takıma...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.