Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VATANDAŞIN BEKLENTİSİ

Yazının Giriş Tarihi: 13.10.2019 12:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:52

Bir şehir, imar planları üzerinde daima oynanır muktedirlere, eş dosta ve parası olana rant sağlanırsa daha sonra gelen belediyelerde buna devam eder. Böylelikle bu şehirde yaşam kültürü zorlaşır. Dolayısıyla bir şehri imar planları üzerinde oynayarak tasarlamaktan daha fazla, onu gelişim süreci içinde sağlıklı ve sağlam biçimde yönetebilmeyi bilmek önemlidir.

Şehrin kalkınmasını sağlayamayan yetkili güçler, şehrin ekonomisi yerine kendi makam ve ikbal beklentileriyle, kentsel kozmetiğe yatırım yapan yerel yöneticilerin eseridir şimdiki şehir yaşamı. İnşallah artık aklı selim galip gelir ve yeni yönetimler eskilerin hatasına düşmez. Vatandaşın beklentiside böyle

NİZİP-RUMKALE

Gaziantep'te 3'cüsü düzenlenen 'Rumkale Su Sporları Festivali' yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yapılan işler güzel ama "Nizip sınırları içinde olan Rum Kale'den neden Nizip faydalanamıyor. Neden Zeugma'nın doğduğu yer Nizip yerli ve yabancı turizmden mahzun. Yavuzeli ise Rum Kale ile turizm potansiyelini arttırıyor. Dolayısıyla Nizip'te turizm kaderine terk edilmiş durumda. Bir an önce tarihi ve kültürel yerlere çözüm bulunmalı yoksa gelecek nesillere ayıptan başka bırakacağımız hiçbir şeyimiz kalmayacak.

FAYDASIZ İNSAN

Herhangi faydalı bir şey üretmeyen, rutin işlerle günü kapatan, etliye sütlüye karışmayan, proje üretmekten yoksun, Memleketli olup, memlekete mum ışığı kadar faydası olmayan egoları tavan yapmış, gerek iş adamı gerek bürokrat, gerekse bir kuruluşun başında olanlara sözümüz.

Onların gündeminde işinden çok sosyal medya vardır. Faydasızlığını twitter ve fecebook söylemleri ile kapatmaya çalışırlar. Ve faydasız işlerle uğraşmakta insanoğlu gibisi yoktur. O yüzden insan nüfusunun büyük çoğunluğu sefalet içindedir. Çünkü dar gelirli insanlarımızın çoğu bile kendi faydalarına olan işlerle uğraşması gerekirken zenginlerin siyasi polemikleri peşinden giderler, kendileri için gayret etmezler.

BARIŞ PINARINI ÖZDE DESTEKLEMEK

Tüm Türkiye Barış Pınarı harekatına dualarla destek verirken, şehit haberleri gelirken bazı kurum ve kuruluşların, gezi ve eğlenceye devam etmesi halkın duyarlılığına karşı hassasiyet göstermemesi ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaları vatandaşın halet-i ruhiyesine çok uygun değildir. Hele de vatandaşın parası ile yapıyorsanız.

AMERİKA DOSTMU DÜŞMANMI

Dünyanın yüz karası terör devleti Amerika hiç bir zaman Türkiye'nin dostu olmadı. Hep düşmanca planlar içinde bulundu. Hala bulunuyor.

Amerika her zaman Türkiye'nin düşmanı İngiltere, Fransa, İsrail Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'nin daimi destekçisidir.

Amerika kendi ülkesinde FETÖ'nün Irak ve Suriye'de terör örgütlerinin hamisi İsrail'in koşulsuz destekçisidir. Bu dünde böyleydi, bugünde böyle...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.