Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YA İTANDJE OLMASAYDI

Yazının Giriş Tarihi: 16.10.2016 13:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:27

Gaziantepspor İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan stadında Kasımpaşa’ya konuk oldu. Maç Cumartesi Saat 14’de, Hakem Serkan Tokat maçı yönetmiş olup gündüz maçı olarak oynandı.

Maçı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’de izleyenler arasında idi.

Genel olarak maçın üstün oynayanı ve gol pozisyonlarını bulan tarafı Kasımpaşa oldu. Buna neden olan sebeplerden biride 54. dakikada yersiz 2.ci sarı kartı görüp takımı 10 kişi bırakan Abdülkadir Kayalı olmuştur.

Takımımızın başta Adanaspor ile deplasmanda oynadığı ve şans eseri 1 puan aldığı maç gibi Kasımpaşa karşısında biraz şans birazda kalecimiz İtandje'nin bir maç öncesine göre çok mükemmel oynaması ve güzel kurtarışları ile 1 puan daha alarak Gaziantepsporun puanını 8’e çıkarmış oldu.

Maçında 90+2 dakikası oynanırken yine futbolcumuz Rojtoral 2 sarı karttan oyun dışı kaldı 2 kırmızı kart gören takımımız bu hafta kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçında oynayamayacak olup teknik heyetin ve yönetimin yersiz hareketler ve hakeme yapılan ihtirazlar sebebi ile kart görenlere gerekli uyarıları yapıp gerekli maddi cezaları da vermelidir. Taraftarlarımız bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Kayseri spor başta olmak üzere yine bir hafta sonra kendi sahamızda oynayacağımız Osmanlıspor maçlarında 12. adam olarak takımına destek olmalıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.