Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YENİ YILA GİRERKEN..

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2018 11:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:27

İnsanı kendine döndüren, bizi biz eden acılar değil midir. Kaybedişler, ölümler, ayrılıklar, hastalıklar, sıkıntılar, yokluk.. Ve hatta yürekteki sızı.

Hep buna benzer şeyler yaşamadık mı. Bazen yaşamaktan soğuduk, bazen gülmeyi unuttuk, hep geride kalan hayallere tutunmaya çalıştık, geçmişi özledik, ve hak etmediğimizi düşündük.

Hep aynı taraftan bakmadık mı yaşanılanlara.

Bazen farklı yanlarından bakmak gerek.. Nedenleri olmalı diye düşünmek her şeyin.

Zaman içinde yoğrulmak sımsıkı. Ve geleceğe daha iyi sarılmak, bırakmamak üzere. Acılarla yoğrularak bir yerlere varırken elimizde kalanların farkına varmak.. Allah'ım huzurlu sağlıklı mutlu bereketli bir yıl versin ...Çok isterdim bazı işlerin ve kişilerin 2019 kalmasını SAĞLIKLI VE MUTLU SENELER...Temennisiyle...

GAZİANTEP İÇİN SİYASİ ANALİZ

Gaziantep'e siyasi olarak baktığımız zaman daha doğrusu vatandaşın görüşüne göre muhalefet, iktidar partisine olabildiğince kolaylık sağlamıştır. Muhalif partiler içeride birbirini yerken bilerek veya bilmeyerek iktidara avantaj sağladılar. Sözün özü AK Parti, muhalefetin zaaflarını çok iyi biliyor ve oraya oynuyor ve de kazanıyor. CHP Gaziantep'te başarısız olması için pes edilmiş bir görüntü veriyor.

Sonuç itibariyle Gaziantep'te başarısız politikalar üreten muhalefet, iktidarın başarısına en büyük katkıyı sunuyor.

Gaziantep ilçelerinde ise durum farklı siyasi dengeler değişebilir.

SİYASET GEÇİCİ DOSTLUKLAR KALICIDIR

Şu seçim biran evvel biter de, toplumdaki gerginlik son bulur! Seçim biter, siyaset biter iş işten geçer. Seçim sonrası, herkesten önce münafıklar gider.

Sosyal medyada ham davranmanın bir anlamı yok..

Herkes birbirine saygı duymak zorundadır..

Seçim heyecanıyla. birilerine yaranmak isteyenler, kalp kıranlar,

küsenler yazık ederler. Ve sonra da iş işten geçmiş olur.

Değmez, insanlar birbirinde selam sabah yeri bırakmalı.

Desteklediğin, onlar yüzünden kötü olduğun bazı siyasiler genelde ,Seçim bittiğinde; düğününe, cenazene gelmezler.

İyi gününde, kötü gününde, hastalıkta ve sağlıkta yanında olmazlar. Yani demem o ki birbirinizi siyaset için kırmayın. Birbirinize hoşgörülü olun siyaset geçici dostluklar kalıcıdır.

NİZİP YÜKSEK ÖĞRENİMİ

Üniversiteler adeta bacasız fabrikadır. Öğrenciler ulaşım, barınma, yeme içme, eğlence gibi harcamalarıyla gittikleri şehre ekonomik katkı sağlarlar. Bunun farkına varan şehirler de öğrencileri çekebilmek için pek çok olanaklar sunarlar. Ya Nizip. Bundan faydalanıyor mu? Şehirden çok uzakta sarp bir yerde bulunan kampüsten, ne Nizip faydalanıyor ne öğrenciler. Birçok öğrenci velisi kampüs alanını görünce çocuklarını okula kayıt yaptırmıyorlar. Hatta YÖK denetçisi ya kapatılsın yada başka bir şeylere dönüştürülsün demiş. Biz bu kadar önemli meseleye duyarsız mı kalalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.