Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YEREL SEÇİMLERDE ADAY

Yazının Giriş Tarihi: 29.10.2018 12:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:21

Yerel seçimler yaklaşırken, gündem seçim olacak gibi. Gündem, seçim olunca da ister istemez ilk göze çarpan ve samimi olmadıklarını bildiğimiz insanların piyasada boy göstermesi olur.

Halkla iç içe olmayan bu kişiler nedense seçimler yaklaştıkça her ortamda boy göstermeye başlayarak, çevresinde bulunan yalakalar la kendine göre gündem yaratmaya çalışırlar..

Maalesef dürüstlüğün, erdemin demode sayıldığı çıkarların ön planda olduğu şu dönemde duruşu ile örnek olan bir aday arayışıdır vatandaşın

GAZETEYE SAHİP ÇIKMAK·

Ekonomide yaşanan sıkıntılar ve yüksek maliyet sonuçları yayın organlarının ve dolayısıyla gazetecilerin gelirlerinde ciddi azalmaya sebep olmaktadır. Tarafsız, basın ahlak kurallarına uyan gazetecilik faaliyetlerinin suç olarak nitelendirilmemesi, zaman zaman karşılaşılan tersi geleneğin de aşılması gerekir.

Unutulmamalıdır ki basın, özellikle de yerel basın çok sesliliğin ve demokrasinin teminatı ve sigortasıdır. Çok sesliliği ve demokrasiyi yaşatmak istiyorsak yaşadığımız yerin yerel gazetelerine sahip çıkmalıyız. Aslında her gün mutlaka bir veya birkaç yerel gazete de almalıyız.

MEMLEKETİME YAĞMUR YAĞDI

Sürekli marka şehir olmakla övündüğümüz.. Şehrin vizyonun değiştiğini her fırsatta söyleyenlere beş dakikalık yağmur cevap verdi.. Kent merkezinde etkili olan sağanak yağışlar, hayatı felç ederken, yağmura hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı

Alt geçitlerin bir çoğu tamamen suyla kaplandı. Araçlar gömüldü. Gaziantep tam bir göl kent haline geldi.

Biz yine bundan bir ders almayacağız ve her zaman olduğu gibi suçu doğaya atacağız ve hazırlıksız yakalandık diyeceğiz.

Yerel yönetim, kaldırım belediyeciliği değildir. Yerel yönetim sadece park belediyeciliği değildir.. Yerel belediyecilik bir bütündür ve bu bütünlüğün en önemli ayağı alt yapıdır. Yerel yönetim tüm bu farklılıkları yaparak, İktisadi, sosyal, kültürel ve mimari projeler üretmek zorundadır. Yoksa her yağmur yağdığında bu gibi manzaralarla karşılaşırız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.