Polisi yaralayan şahıslar yakalandı

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde ihbara giden polislere ateş açan ve bir polisin omuzundan yaralanmasına neden 2 şahıs ile onlara yardım eden diğer 2 kişi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 02:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 02:49

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde tabancayla havaya ateş edildiği ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekibine ateş açan ve polis memuru Mehmet Yılmaz’ın (35) yaralanmasına sebep olan A.U., B.S., D.B. ve C.A. isimli 4 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Vatan Mahallesi’nde meydana geldi. Vatandaşlar 2 kişinin havaya ateş açtığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden devriye ekibini gören şahıslar kaçmaya başladı. Dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan 2 şüpheli daha sonra polise ateş açtı. Polisin ateşe karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada bir polis memuru omuzundan yaralanırken, şahıslardan biri kaçmış diğeri de yakalanmıştı.

Yapılan çalışmaların ardından olaya karışan 2 şahıs ile onlara yardım ettiği tespit edilen 2 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Farklı adreslerde yakalanıp gözaltına alınan şahıslar yapılan sağlık kontrollerinden sonra adli makamlara sevk edildi.

Omuzundan yaralanan polis memurunun durumunun ise iyi olduğu belirtildi.