
Dernek binasında gerçekleştirilen kongreye oda başkanları ve dernek üyeleri katıldı. Divan Başkanlığını Teyfik Göğüş, Bekir Özsert ve Mustafa Arslan’nın yaptığı olağan genel kurul Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başladı. Kongre açılış konuşmaları ile devam etti.
Başkanlığına yeniden seçilen Başkan M. Enver Bal, “Beni destekleyen Kooperatif site Başkanlarını ve Oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Görevde olduğumuz süreçte esnaflarımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Çalışmayada devam edeceğiz” dedi.
DERNEK YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
M.Enver Bal başkanlığındaki derneğin yönetimi şu isimlerden oluştu: Hayri Sucu, Bayram Kumluca, Zafer Aydıngüler, Mustafa Kıcıkoğlu, Bekir Özsert, Mehmet Vatandaş, Mehmet Uzun ve Mustafa Arslan’dan oluştu
Denetim Kurulu ise Hayri Sürücü, Teyfik Göğüş, Hasan Güzel, Mehmet Şerif Türk ve İbrahim Koyunçu’dan oluştu.