
Programda Kimya öğretmeni Görkem Şahin, LGS ve YKS’de sık karşılaşılan konu başlıkları üzerinden pratik ipuçları paylaşarak öğrencilerin sınav anında dikkat etmeleri gereken noktaları aktardı.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, zaman yönetimi, doğru soru yaklaşımı, stresle başa çıkma yöntemleri ve son haftalarda yapılması gereken tekrar planları ele alındı. Eğitimciler, düzenli ve planlı çalışmanın önemine vurgu yaparken, öğrencilerin kendi güçlü ve geliştirilmesi gereken yönlerini doğru analiz etmelerinin başarıyı artıracağını ifade etti.
"GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ"
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Gençlerimizin sınav maratonunda yalnız olmadıklarını hissetmelerini istiyoruz. En çok görmek istedikleri hocalarla onları buluşturarak hem motivasyonlarını artırıyor hem de sınavlara daha güçlü hazırlanmalarını sağlıyoruz. Gençlerimiz için her şeye değer. Her daim yanlarında ve destekçileriyiz" dedi.