Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar survivor parkurunda yarıştı

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde kendi imkânlarıyla oluşturdukları survivor parkurunda yarışan öğrenciler için mini konser düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2022 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:23
Kaynak: İHA
Çocuklar survivor parkurunda yarıştı

Tarihi Harran ilçesi Yedikardeş Mahallesi’nde 3 kilometrelik bir arazide atıl durumda olan okul sıralarıyla tahta engeller, lastikler ve naylon havuzla oluşturulan parkurda çocuklar kıyasıya yarıştı. Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan Ali Çeçen’in kendi imkânlarıyla kurduğu survivor parkuruna çocuklar yoğun ilgi gösterirken günün büyük bir bölümünü parkurda geçiren öğrenciler için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı bir etkinlik düzenledi. Mini konser ve tiyatro etkinliğinin de yapıldığı programda çocuklar palyaçolarla gönüllerince eğlendi. Yaklaşık 3 saat süren programda öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.
Büyükşehir belediyesi tarafından, Yedikardeş Mahallesindeki etkinliğe katılan çocuklara alanda hazırlanan hamburger ikram edildi. Survivor parkurunda kazanan takım madalya ile ödüllendirilirken çocukların sevinci gözlerinden okundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.