Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep’te yılbaşı öncesi kuruyemiş satışları arttı

Gaziantep’te yeni yıla sayılı saatler kala kuruyemiş satışlarında artış yaşandı

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 10:53
Kaynak: İHA
Gaziantep’te yılbaşı öncesi kuruyemiş satışları arttı

Gaziantep’te yeni yıla sayılı saatler kala kuruyemiş satışlarında artış yaşandı.

Çarşı pazardaki kuruyemiş dükkanlarında oluşan yoğunluk, esnafın yüzünü güldürdü. Gaziantep’te birçok vatandaşı alışveriş telaşı sararken, kuruyemiş satıcıları ise yaşanan talebi karşılamaya çalışıyor.

Yeni yıla sayılı saatler kala kuruyemiş ve çerezlerin satışında yoğunluk yaşandığını belirten kuruyemişçi Mıraz Şahin, “Çarşı oldukça aktif ve kalabalık. Bizde de her sene olduğu gibi bu sene de müşteri bolluğu var” ifadelerini kullandı.

Şahin, “Kuruyemişlerde fiyatlar çeşidine göre değişiyor. En çok tercih edilen atom kuruyemişimizin içerisinde fındık, fıstık, badem, kaju var ve kalite olarak 1. sınıf üründür” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.